Home Homepage Qualcomm anunţă Quick Charge 4+ cu 3 noi funcţii

Qualcomm anunţă Quick Charge 4+ cu 3 noi funcţii

0

Qualcomm a lansat anul trecut procesorul Snapdragon 835 împreună cu Quick Charge 4.0. Puţine dispozitive mobile disponibile pe piaţă la această oră au 835 pe ele, dar niciunul nu a primit încă QC 4.0. Totuşi, Qualcomm a ales să anunţe deja următoarea versiune, Quick Charge 4+.

Aşa cum v-aţi dat probabil seama, 4+ este un update al 4.0. Acesta are tot ceea ce poţi găsi pe 4.0, dar primeşte încă 3 funcţii în plus. Cu 4+, poţi obţine cu 50% mai multă energie în doar 15 minute. Iată care sunt cele 3 funcţii pe care le aduce în plus Quick Charge 4+:

» Dual Charge (Încărcare duală): este deja disponibilă pe versiunea antrioară, dar o dată cu QC 4+ este mult mai puternică. Dual Charge include un al doilea management IC în dispozitiv. Încărcarea unui dispozitiv prin Dual Charge împarte curentul de încărcare, permițând o disipare termică mai redusă și un timp de încărcare redus.

» Inteligent Thermal Balancing (Balansare termală inteligentă): o „mână de ajutor” pentru Dual Charge, aceasta este o tehnologie care mută autonom curentul prin cele mai reci căi, eliminând zonele fierbinţi pentru a optimiza livrarea energiei.

» Advanced Safety Features (Funcţii de siguranţă avansate): Quick Charge 4 include deja protocoale de siguranţă riguroase, dar Charge 4+ merge cu un pas mai departe şi este conceput pentru a monitoriza atât carcasa, cât şi nivelul de temperatură din interiorul acesteia în acelaşi timp. Acest strat suplimentar de protecţie ajută împotriva supraîncălzirii şi scurt-circuitării sau distrugerii în cazul încărcătoarelor de Tip-C.

Qualcomm a anunţat că Nubia Z17 va oferi suport pentru Quick Charge 4+.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version