Home Homepage Noul buton circular Siri pe iOS 11 ar putea fi butonul virtual...

Noul buton circular Siri pe iOS 11 ar putea fi butonul virtual al iPhone 8

0

iPhone 8 va fi lansat în toamna acestui an, iar ceea ce se zvoneşte intens este că dispozitivul va avea un design futuristic şi un design all-screen pe faţă.

Până acum, nu am reuşit să află cum va arăta exact butonul de Home de pe iPhone 8, dar mulţumită prezentărilor Apple de ieri, cu privire la iOS 11 şi update-ul Siri, s-ar părea că avem deja în faţă noul buton de Home.

Acest buton ar putea fi utilizat atât în cazul asistentului virtual Siri, cât şi ca buton de Home pe noul iPhone 8. Butonul pentru Siri este circular şi colorat.

În prezent, Siri este semnalat pe dispozitivele Apple cu un microfon. Înţelegem că gigantul din Cupertino lucrează la un nou design pentru butonul asistentului vitual, dar nu putem să nu ne întrebăm de ce producătorul alege să folosească un design care imită un buton de Home pentru asta.

Suntem cu ochii pe Apple şi pe anunţurile pe care le va mai face în perioada următoare cu privire la iPhone 8 şi nu numai. Dacă aţi mai descoperit şi alte zvonuri şi detalii, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos. Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version