Home Homepage Samsung lansează Galaxy J5 Pro (2017), momentan în Tailanda

Samsung lansează Galaxy J5 Pro (2017), momentan în Tailanda

0

În urmă cu numai o lună de zile, Samsung a anunţat disponibilitatea pe piaţă a modelului de smartphone mid-range Galaxy J5 (2017). Iar astăzi, asistăm deja la prezentarea unui upgrade al modelului, numit Galaxy J5 Pro, care şi-a făcut debutul în Tailanda.

Galaxy J5 are 2 GB de RAM şi 16 GB mediu de stocare, în vreme ce varianta Pro vine cu 3 GB de RAM şi 32 GB mediu de stocare. În ceea ce priveşte restul specificaţiilor, acestea sunt identice la ambele modele.

Samsung Galaxy J5 Pro vine cu un display Super AMOLED cu rezoluţie HD şi primeşte procesorul Exynos 7870. În ceea ce priveşte camerele foto, atât cea de pe faţă, cât şi cea de pe spate, oferă 13 MP şi flash LED. Telefonul are o construcţie din metal, oferă suport pentru expansiunea memoriei de până la 256 GB şi vine cu o baterie de 3,000 mAh.

Alte lucruri care merită menţionate ar fi scannerul de amprentă localizat pe faţă, suportul dual-SIM şi sistemul de operare Android 7.0 Nougat. În materie de design, cel mai nou smartphone mid-range de la Samsung seamănă foarte mult cu celelate dispozitive mobile din categoria Galaxy.

Preţul Samsung Galaxy J5 Pro (2017) în Tailanda este de 295 euro. În ceea ce priveşte disponibilitatea modelului în Europa, respectiv România, pentru moment producătorul nu a comunicat nimic oficial.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version