Home Homepage A legat 102 iPhone-uri de corp să le fure, dar a fost...

A legat 102 iPhone-uri de corp să le fure, dar a fost prinsă la vamă

0

Cine spunea că hoţii nu sunt ingenioşi şi că nu găsesc oricând metode prin care să sustragă anumite bunuri şi să se facă nevăzuţi? 102 iPhone-uri, atât şi-a lipit o femeie din China de corpul ei pentru a trece vama din Hong Kong.

Cel mai probabil femeia a mers pe principiul „go big, or go home” şi decât să rişte să fure un singur iPhone, mai degrabă s-a riscat să fure 102 iPhone-uri, să merite sacrificiul în cazul în care avea să fie prinsă.

Femeia, care şi-a prins de corp peste 100 de iPhone-uri, a fost prinsă în timp ce încerca să iasă din Hong Kong în China Continentală, mai exact în Shenzen unde, ironic, multe iPhone-uri sunt produse la fabrica Foxconn.

Dispozitivele iPhone sunt mult mai ieftine în Hong Kong. Potrivit XMNN, oficialii de la vamă suspectau că femeia ar fi putut fura ceva pentru că purta un cardigan peste o bluză deşi afară era foarte cald. În plus, aceasta avea o privire ciudată, iar în partea de sus a corpului părea mult mai slabă decât în partea de jos.

Telefoanele erau legate de corpul femeii, pe sub haine şi cântăreau aproximativ 18 kg. În poze pot fi observate diferite tipuri de culori şi modele de iPhone, aşa încât este dificil să evaluăm valoarea încărcăturii pe care femeia o avea asupra ei, dar Apple ne asigură că este vorba de zeci de mii de dolari.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version