Home Homepage Orange anunţă cod roşu de reduceri: Cum cumperi ieftin un Huawei P10

Orange anunţă cod roşu de reduceri: Cum cumperi ieftin un Huawei P10

0

Orange a lansat recent o campanie care ţine până la sfârşitul verii, în care aplică pentru fiecare grad în plus din termometru câte 1% reducere la dispozitive mobile şi accesorii din magazinul online.

Astăzi, pentru că maxima în Bucureşti va fi de 34°C (potrivit INMH), clienţii care aleg să achiziţioneze produse şi servicii din magazinul online primesc o reducere de 14%.

În plus, Orange oferă până la 100 euro reducere pentru terminalele mobile Huawei P10, Huawei P10 lite şi Huawei P9 lite 2017.

Mai exact, poţi cumpăra Huawei P10 la preţul de 28.14 euro cu abonament Orange Me 43, Huawei P10 lite la 14.5 euro cu abonament Orange Me 26, Huawei P9 lite 2017 dual SIM cu 20.74 euro cu abonament Orange Me 18 sau Samsung Galaxy J3 la 38.70 euro cu abonament Orange Me 18.

Pentru toate cele patru modele de telefoane disponibile în oferta Orange online, preţul afişat conţine reduceri aplicate + reducerea maximă a zilei de Hot Summer.

Dacă eşti mulţumit de ofertele Orange din această perioadă şi te-ai hotărât să achiziţionezi unul dintre telefoanele de mai sus, spune-ne câteva cuvinte în secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version