Home Divertisment Aplicaţii YouTube adaugă o funcţie de Chat pe aplicaţiile Android şi iOS

YouTube adaugă o funcţie de Chat pe aplicaţiile Android şi iOS

0

YouTube a adăugat, luni, o funcţie chat la aplicaţiile Android şi iOS, permiţând utilizatorilor să le trimită mesaje contactelor lor şi să distribuie video-uri cu ele. „Precum discuţiile în jurul răcitorului de apă, nu ar trebui distribuirea unui video să fie la fel de simplă ca vorba: „ai auzit această melodie?”, a scris product managerul YouTube, Benoît de Boursetty într-o postare de blog.

Noua funcţie de mesagerie este disponibilă prin butonul de share din aplicaţia YouTube, care până acum permitea utilizatorilor doar să distribuie video-urile doar în alte aplicaţii. Utilizatorul poate, fie să distribuie un videoclip cu un singur contact, fie să înceapă o conversaţie de grup cu până la 30 de participanţi, iar fiecare membru care participă în conversaţie poate răspunde prin adăugarea video-urilor personale.

Distribuirea pe YouTube, cum se numeşte oficial funcţia, este disponibilă pentru moment doar prin mobile, dar nu şi prin YouTube pentru desktop sau aplicaţiile TV. Video-urile distribuite şi conversaţiile asociate acestora pot fi găsite printr-un nou tab din aplicaţia pentru mobile numit „Shared”.

Lansarea acestei funcţii nu este în totalitate surprinzătoare. YouTube a început iniţial să testeze noua funcţie în Canada la începutul acesui an. „Mulţumită feedback-ului vostru, am făcut o serie de îmbunătăţiri şi acum suntem pregătiţi să lansăm o nouă funcţie de distribuire pentru toţi utilizatorii noştri la nivel global”, a declarat Boursetty luni.

Poate că funcţia de distribuiere pe YouTube nu va avea un succes la fel de mare precum Snapchat şi Instagram, dar cu siguranţă este un pas firesc pe care platforma trebuia să îl facă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version