Home Homepage HMD Global lansează global Nokia 8

HMD Global lansează global Nokia 8

0

HMD Global a lansat smartphone-ul flagship Nokia 8 la preţul de 599 euro, ce va fi disponibil la vânzare din prima parte a lunii septembrie. Nokia 8 va avea un display cu diagonala de 5.3 inchi şi capacitate de a utiliza camerele duale. Sistemul de operare pe care îl va folosi Nokia 8 este Android O.

HMD Global, start-up-ul care a preluat licenţele pentru brandul Nokia, a lansat miercuri smartphone-ul flagship Nokia 8. Dispozitivul mobil va costa 702 dolari (599 euro) şi va fi disponibil la vânzare începând cu luna septembrie, cel mai probabil înainte de lansarea noilor iPhone-uri de la Apple, care se zvoneşte că sunt planificate pentru lansare luna viitoare.

HMD Global îşi propune, de asemenea, să fure startul şi în faţa Samsung, care va prezenta oficial phabletul Galaxy Note 8 la finalul acestei luni, urmând să fie lansat oficial în magazine începând cu luna septembrie. Nokia 8 de la HMD va avea un display cu diagonala de 5.3 inchi, o cameră care conţine senzori produşi de Zeiss, modul dual camera, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii şi video-uri folosind camerele de pe faţă şi spate în acelaşi timp.

Cele trei microfoane Ozo Audio încorporate pe Nokia 8 captează sunet la 360 de grade, iar HMD a mai folosit ceastă tehnologie audio şi pe alte telefoane. Nokia 8 va fi disponibil în culorile: matte silver, polished blue, matte blue, polished copper.

Nokia 8 va rula cel mai nou sistem de operare de la Google, numit Android O, iar HMD Global a menţionat că telefonul va avea Android pur, ceea ce înseamnă că producătorul nu a modificat deloc software-ul, cum se întâmplă în cazul altor branduri.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version