Home Divertisment Evoluţie Telekom Banking: Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou proiect...

Telekom Banking: Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou proiect financiar digital

0

Telekom Romania și Alior Bank lansează astăzi cel mai nou proiect financiar digital din Romania – Telekom Banking. Serviciile Telekom Banking sunt lansate gradual, începând cu doi piloni moderni și ușor de folosit: operațiuni zilnice bancare (primare) și o nouă soluție pe piața românească, Platforma de Schimb Valutar Online.

Telekom Banking – Operațiuni Zilnice Bancare (Primare)

Telekom Banking permite clienților să își deschidă conturi curente în RON, EUR, USD și GBP, să își atașeze carduri de debit acestor conturi și să beneficieze de acces 24/7 la fonduri, prin intermediul soluțiilor de internet și mobile banking.

Pentru a obține un cont curent Telekom Banking există trei variante de solicitare: online pe www.telekombanking.ro, prin aplicația pentru mobil sau vizitând unul dintre magazinele Telekom și Germanos. Orice proces de deschidere a unul cont inițiat online poate fi finalizat prin transmiterea gratuită prin curier a documentelor necesare deschiderii contului. De asemenea, banca poate livra cardurile de debit tot gratuit și prin curier oriunde în România. Deschiderea unui cont Telekom Banking vine cu o caracteristică unicat care constă în faptul că solicitantul primește cardul pe loc și îl poate utiliza imediat, după semnarea unui acord.

Clienții care își deschid cont curent Telekom Banking pot beneficia timp de trei ani de retrageri gratuite de la orice bancomat, în țară și în străinătate, cât și de transferuri gratuite în lei, la orice bancă din România, prin intermediul serviciilor online de internet și mobile banking.

Telekom Banking – Platforma de Schimb Valutar Online

Prin intermediul platformei de schimb valutar online Telekom Banking, clienții beneficiază de un curs de schimb valutar avantajos, pentru zece valute, actualizat în timp real, la un interval de maxim 10 secunde (în timpul zilelor lucrătoare). 

Clienții au, de asemenea, posibilitatea să stabilească în detaliu condițiile în care vor să efectueze schimburile valutare, precum: setarea datei și a orei la care doresc să efectueze schimbul valutar și nivelul cursului de schimb la care doresc să efectueze tranzacția. Opțiunea Pay Later (Plătește mai târziu) îi permite clientului să efectueze schimburi valutare fără să aibă întreaga sumă disponibilă. Este necesar să dețină cel puțin 5% din suma tranzacționată, urmând ca în maxim două zile lucrătoare să asigure diferența necesară pentru finalizarea tranzacției.

Aplicația Telekom Banking oferă o gamă largă de funcționalități, inclusiv transferuri către alte conturi, folosind conturi QR sau funcția NFC, vizualizarea ultimelor trei tranzacții fără a fi autentificat, plăți P2P și nu numai. De asemenea, clienții pot deschide și alte conturi curente, în lei sau valută, direct din aplicația Mobile Banking, de a solicita carduri de debit sau de a crea depozite la termen sau conturi de economii.

Începând de astăzi, serviciile Telekom Banking sunt disponibile la nivel național online, pe www.telekombanking.ro, și vor fi disponibile gradual, în rețeaua de magazine Telekom și Germanos. În luna următoare, în magazinele Telekom și Germanos și ale partenerilor selectați, orice persoană va putea solicita deschiderea unui cont curent și emiterea unui card de debit.

Prin intermediul Shop-in-Shop introdus în magazinele Telekom și Germanos vor fi oferite servicii bancare suplimentare, inclusiv produse de creditare. Rețeaua Shop-in-Shop va fi extinsă sistematic pe durata următorului an, până la 120 de magazine în care va fi introdus acest concept.

Pentru informații cu privire la serviciile din oferta Telekom Banking puteți apela numărul de telefon al call center-ului dedicat 0219253, disponibil 24/7. Serviciile bancare sunt oferite de Alior Bank SA Varsovia – Sucursala București.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version