Home Homepage Nokia 7 s-a lansat în China cu procesor Qualcomm Snapdragon 630

Nokia 7 s-a lansat în China cu procesor Qualcomm Snapdragon 630

0

HMD Global a anunțat smartphone-ul mid-range Nokia 7 în cadrul unui eveniment susținut în China. Dispozitivul se plasează ca performanțe între terminalele Nokia 6 și Nokia 8, ca de altfel și în termeni de preț.

Nokia 7 este primul smartphone, produs de HMD Global, care are spate din sticlă. Atât Nokia 8, cât și Nokia 6 au folosit construcție compactă din aluminiu. Nokia 7, pe de altă parte, folosește o margine din aluminiu și sticlă 3D Gorilla Glass pe spate, ceea ce înseamnă că terminalul are un design sandviș din metal și sticlă, cu Gorilla Glass 3 pe față și 3D Gorilla Glass pe spate.

Nokia 7 primește certificare IP54, ceea ce înseamnă că telefonul este rezistent la stropi de apă, dar nu este rezistent la apă. Smartphone-ul mid-range are un display Full HD cu diagonala de 5.2 inchi. Spre deosebire de Nokia 6, telefonul Nokia 7 vine cu un SoC mai bun. În vreme ce Nokia 6 are doar un Snapdragon 430, Nokia 7 primește un procesor Snapdragon 630 care este fabricat pe procesul de 14 nm FinFET, care promite îmbunătățiri în materie de eficiența bateriei.

Și performanța GPU este mai bună ca la Nokia 6, Adreno 508 fiind mult mai rapid decât Adreno 505 GPU folosit pe primul model. Nokia 7 are un mediu de stocare intern de 64 GB, cu suport pentru expansiune microSD. În plus, acesta va fi disponibil în două variante de RAM, de 4 GB, respectiv 6 GB de RAM.

Camera are un senzor de 16 MP cu deschidere f/1.8, în vreme ce camera frontală are doar 5 MP rezoluție și o deschidere f/2.0. HMD Global promovează Nokia 7 ca având tehnologie ”Dual-sight”. În ceea ce privește conectivitatea, Nokia 7 primește mufă jack de 3.5 mm pentru căști, port USB Tip-C, Wi-Fi 802.11ac și Bluetooth 5.0. Bateria Nokia 7 are o capacitate de 3000 mAh, cu fast charging la 18W. Sistemul de operare care rulează pe terminal este Android 7.1.1 Nougat, dar HMD Global promite un update la Oreo în curând.

Nokia 7 va fi disponibil în variante Gloss Black și Matte White și va costa 377 dolari pentru 4 GB de RAM și 407 dolari pentru cea de 6 GB de RAM. Momentan, nu știm când va fi Nokia 7 lansat la nivel internațional.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version