Home Divertisment Inginer Apple concediat după ce un video cu iPhone X al fiicei...

Inginer Apple concediat după ce un video cu iPhone X al fiicei sale a devenit viral

0

Apple a concediat un inginer după ce fiica acestuia a publicat un video hands-on pe YouTube cu iPhone X înainte cu câteva zile de data oficială de lansare. Brooke Amelia Peterson a publicat săptămâna trecută un video pe canalul său de YouTube în care tatăl său juca rolul unui ghid în interiorul campusului Apple din California.

Amelia s-a filmat folosind smartphone-ul iPhone X de la Apple, dispozitiv pe care gigantul de tehnologie din Cupertino nu îl lansase. Dar, la câteva zile după ce a publicat imaginile, Peterson a scos videoclipul de pe YouTube, revenint cu o declarație video în care pretindea că Apple l-a dat afară pe tatăl său după ce video-ul cu iPhone X a devenit viral cu milioane de vizualizări.

În aproximativ 25 de secunde de filmare din videoclipul scos de pe pagina de YouTube, Peterson navighează pe homescreen, face demonstrații cu tehnologia de cameră a telefonului și utilizează Apple Pay, cum de altfel prezintă și noua funcție Animoji.

În plus, pe telefon este prezentat un cod QR pe care îl dețin doar angajații Apple, semn că exista riscul ca tânăra și tatăl său inginer la Apple să ofere publicității informații confidențiale ale companiei. Apple este cunoscută pentru cultura sa anti ”informații pe surse” și majoritatea angajaților au primit reguli stricte cu privire la activitatea în interiorul campusului, îndeosebi în ceea ce privește filmarea unui produs care nu a fost încă lansat.

”Când lucrezi pentru Apple, nu contează cât de bun ești”, spune Peterson în video, ”dacă încalci o regulă, aceștia nu tolerează nimic.” Peterson spune că tatăl său nu a fost afectat de concediere și că este bine, adăugând că și-a asumat în totalitate responsabilitatea pentru o ”greșeală inocentă”.

Video-ul cu iPhone X a fost șters de pe canalul de YouTube al lui Peterson la cererea Apple, dar este disponibil pe alte canale de YouTube, prezentând-o pe aceasta împreună cu tatăl său în interiorul campusului, oferind imagini cu cafeneaua Caffé Macs, unde au consumat pizza din cutiile special create de Apple.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version