Home Homepage Ultimul update iOS rezolvă problema ecranului iPhone X la frig

Ultimul update iOS rezolvă problema ecranului iPhone X la frig

0

Apple a lansat update-ul iOS 11.1.2 care promite să rezolve problemele legate de ecranul dispozitivului iPhone X care nu răspunde la vremea rece. Utilizatorii afectați au raportat faptul că display-urile iPhone X îngheață când sunt scoase afară în condiții de vreme rece, deși în urmă cu doar câteva momente acestea funcționau absolut normal.

Apple s-a ocupat destul de repede de problema legată de display-ul iPhone X care îngheață în condiții de vreme rece, comparativ cu momentele în care dura mult mai mult până să fie rezolvate plângerile utilizatorilor. Împreună cu reparațiile la nivel de ecran, update-ul sistemului de operare iOS, 11.1.2, se ocupă și de o problemă în care live photos și video-urile realizare cu iPhone X puteau fi distorsionate.

iOS 11.1.2 este disponibil acum pentru descărcare

iPhone X este cel mai așteptat smartphone lansat de Apple anul acesta. Produsul a marcat aniversarea a 10 ani de la lansarea primului smartphone iPhone din portofoliul gigantului din Cupertino și promite o experiență de utilizare cu totul captivantă. Din păcate, Apple nu a reușit să mulțumească toți fanii iPhone încă din prima lună de la lansare, dispozitivul fiind disponibil pe piață doar în stoc limitat inițial, urmând ca lucrurile să se rezolve începând cu luna decembrie 2017.

Pentru cei care nu știu deja, smartphone-ul iPhone X este cel mai scump dispozitiv mobil high-end disponibil pe piață la acest moment, acesta fiind comercializat la prețuri de la 5.400 lei – 6.200 lei. Cu alte cuvinte, telefonul costă cam tot la fel de mult ca un laptop high-end de business de la HP.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version