Home Smart Gadgets Bitdefender mută producția Bitdefender Box din China în Satu Mare

Bitdefender mută producția Bitdefender Box din China în Satu Mare

0

Bitdefender anunță că, mută producția noii generații Bitdefender BOX din China în Satu Mare. Bitdefender Box este un dispozitiv care asigură protecție împotriva virușilor și altor amenințări IT ce vizează dispozitivele conectate la internet dintr-o anumită gospodărie, prin integrarea acestuia în rețeaua de comunicații.

Bitdefender BOX va fi lansat luna aceasta în Statele Unite ale Americii, apoi în Canada, Franța, Germania, Japonia, Marea Britanie și Australia. În plus, noua versiune BOX este produsă de subsidiara din Satu Mare a companiei germane ZES Zollner Electronic. Partenerii principali de distribuție a Bitdefender BOX sunt Bestbuy, Amazon, Fry’s și Softbank în Japonia.

Decizia de a muta producția Bitdefender BOX din China în Satu Mare vine pe fondul asigurării că specificațiile produsului vor fi respectate în timpul procesului de fabricație pentru un control mai bun. Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate, Bitdefender BOX, ce anticipa tendinţele unei pieţe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de ameninţări cibernetice.

Bitdefender va lansa în România dispozitivul de securitate personală BOX 2. Inițial, acesta va ajunge în SUA și Canada, până la finalul lunii decembrie, iar în primul trimestru din 2018 va ajunge și la noi.

Fabrica din Satu Mare poate produce 3000 de cutii BOX pe zi și are o comandă de 30.000 de unități. „Ce înseamnă producție la Satu Mare? Practic, avem fabrica aproape și putem interacționa continuu. La productia primei generații o echipa de la noi mergea în China și trebuia să stea acolo câte o luna, fiindcă,  dacă nu stai cu ochii pe ei îți poate ieși cu totul altceva decât dorești”, spune Florin Talpeș, care subliniază că producția în România, deși este mai scumpă, permite companiei să țină totul sub control.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version