Home Divertisment Aplicaţii Messenger oferă suport pentru fotografii la rezoluțiie 4K

Messenger oferă suport pentru fotografii la rezoluțiie 4K

0
Messenger oferă suport

Messenger oferă suport pentru fotografii la rezoluțiie 4K. Facebook reușește, în sfârșit, să facă din aplicația de mesagerie Facebook Messenger o unealtă mult mai bună pentru distribuit fotografii.

Mai exact, Messenger oferă de acum suport pentru distribuirea fotografiilor la rezoluțiie 4K. Ceea ce înseamnă că fotografii cu rezoluție mare din aplicație vor apărea mult mai clare decât înainte.

Messenger oferă suport pentru fotografii de 4096x4096px

Cu această schimbare, fotografiile până la 4096 x 4096 pixeli vor apărea la fidelitate completă, potrivit Facebook. Altfel spus ”la cea mai mare calitate pe care o suportă smartphone-urile.” Anterior, Messenger comprima fotografiile cu rezoluție foarte mare. Provocând degradarea calității imaginii. Schimbarea are loc în Messenger deja. Calitatea fotografiilor va putea fi mai degrabă verificată de la un dispozitiv la altul și de la o rezoluție de display la alta.

Pe display-ul aceluiași smartphone, va fi destul de greu să observi diferența de rezoluție dintre fotografia originală și cea transmisă prin Facebook Messenger. Dar dacă deschizi imaginea din laptop, cu siguranță vei sesiza diferența în precizie.

Pentru utilizatori, schimbarea înseamnă că, Messenger este acum o platformă mult mai bună pentru schimbul de fotografii între prieteni. De vreme ce nu vei mai fi nevoit să sacrifici rezoluția. La acest moment, utilizatorii Facebook Messenger schimbă deja 17 miliarde de fotografii pe lună. Asta spune Facebook.! Ceea ce înseamnă că schimbarea va afecta mulți oameni.

Facebook testează o nouă funcţie pentru platforma populară Facebook Messenger. Funcţia îţi permită să te conectezi cu alţi utilizatori din aplicaţie, fără ca să îi adaugi de fapt în lista ta de prieteni de pe Facebook.  Informația a fost confirmată de BuzzFeed News astăzi.

Alte articole despre Messenger

Messenger face noi teste

Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații

David Marcus se alătură conducerii Coinbase

Messenger oferă suport pentru fotografii de 4096x4096px

Vom avea reclame în Messenger

Messenger adaugă noi filtre şi reacţii în conversaţiile video

Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version