Home PC Desktopuri Un monitor nou poate fi cadoul perfect de Crăciun. Cum îl alegi

Un monitor nou poate fi cadoul perfect de Crăciun. Cum îl alegi

0

Vizitarea magazinelor aglomerate sau căutările zadarnice din magazinele online în perioada dinaintea Crăciunului poate deveni frustrantă, mai ales atunci când nu știți exact ce cadouri să cumpărați pentru cei dragi. V-ați gândit la un monitor nou?

Dacă monitorul este potrivit, acesta va avea un impact benefic pe termen lung asupra stării de bine, timpului de lucru și asupra timpului de relaxare ale celor dragi începând cu anul 2018. MMD, unul dintre liderii din industria monitoarelor și partener licențiat al Philips Monitors, are câteva sfaturi în legătură cu lucrurile de care trebuie să se țină cont atunci când se alege un monitor.

Cadoul timpului: USB-C ajută la obținerea de timp liber

O mai mare eficiență la locul de muncă înseamnă rezultate mai bune – și, posibil, mai mult timp liber pentru destindere. Deci, orice poate face acest lucru posibil este un cadou mai mult decât binevenit. Scoaterea și introducerea cablurilor pentru a conecta perifericele – ca să nu mai vorbim despre grămada de cabluri încurcate de pe birou – poate dăuna eficienței zilnice. USB-C, cea mai nouă descoperire în tehnologia transferului de date, face viața mobilă mult mai ușoară. Printr-un conector subțire și reversibil permite utilizatorilor să încarce, să transfere semnal audio și video și să se conecteze la internet – toate acestea cu ajutorul unui singur cablu.

Monitoarele USB-C ale MMD, disponibile în variante de 24 și 32 de inchi (241B7 și 328P6), acționează ca o stație de andocare pentru periferice, cum ar fi tastatura, mouse-ul, hard disk-ul extern, camera sau stick-urile USB, creând spațiu prețios pe birou și extinzând conectivitatea limitată a ultrabook-urilor. Monitorul 328P6 face parte din seria P, creată pentru profesioniști, dispunând de performanță ridicată în afișarea culorilor și conectivitate USB-C.

Cu ajutorul paletelor de culoare Adobe și sRGB, monitoarele respectă standardele profesionale în materie de culoare și oferă o reproducere excelentă a detaliilor fine. Aceste imagini uimitoare vor contribui la crearea unui mediu de lucru mai luminos și mai colorat pentru designerii grafici și alți profesioniști în 2018.

Confort și bunăstare

Un alt lucru care trebuie luat în considerare este efectul asupra ochilor: undele scurte de lumină albastră pot avea un impact negativ asupra vederii în timp. O modalitate de a reduce aceste unde este Modul LowBlue, o tehnologie software inteligentă. De această tehnologie dispun mai multe ecrane Philips, de diferite mărimi, printre acestea numărându-se 241B7, 328E8 și modelul cu LCD curbat de 34 de inchi X-line (349X7).

Cu o rază de curbură extrem de mică de 1.800 mm, monitorul 328E8 oferă o experiență captivantă prin sporirea percepției adâncimii și reducerea distorsiunii imaginii.

În combinație cu tehnologia Adaptive Sync, monitorul oferă o experiență vizuală extrem de fluentă fără efecte nedorite precum anomalii de randare, artefacte vizuale sau motion blur. Acest model Full HD cu rezoluție de 1920×1080, format 16:9 și tehnologia avansată de aliniere verticală (VA) redă o imagine clară indiferent de activitate.

Dacă se preferă voucherul cadou și sunt necesare mai multe detalii înainte de a cumpăra un cadou, ar trebui verificată noua familie de produse E9 care se va lansa la începutul anului viitor.

Concentrare – pe muncă sau divertisment

Ecranele curbate reprezintă cea mai bună modalitate de a crea o experiență vizuală captivantă, fie că este vorba de muncă sau de divertisment. Acestea vă permit să vă concentrați mai bine, mai ales în mediile mai aglomerate. În funcție de scopul de utilizare al monitoarele curbate Philips, se poate alege dintr-o gamă extrem de bogată:

Ecranul curbat X-line de 34 de inchi care și-a câștigat deja un loc pe lista de Crăciun grație tehnologiei LowBlue și promite o experiență plăcută la vizionare. Cu UltraWide Quad HD, format panoramic 21:9 și capacitatea de a împărți ecranul și de a primi semnal din două sisteme separate, acest monitor oferă suficient spațiu pentru utilizatorii multitasking care doresc, spre exemplu, să păstreze mai multe ferestre cu documente sau rețele sociale deschise, dar să și urmărească în direct o transmisiune sportivă, toate acestea în același timp. Există, de asemenea, un monitor curbat de 27 de inchi (278E8) cu o gamă mai variată de culori care utilizează tehnologia Ultra-Wide Color pentru o reproducere a culorilor și mai precisă. Mai este disponibil și modelul de 32 de inchi 328E8, care este configurat pentru o calitate exelentă a imaginii, perfect pentru uz casnic.

Oricât de agitată ar putea fi, goana pentru cadouri de Crăciun ar trebui să fie un lucru plăcut și aceste idei de cadouri de la MMD pot fi o sursă valoroasă de inspirație, alungând stresul prin cadouri care vor adăuga strălucire Crăciunului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version