Home Divertisment Aplicaţii Cum transferi date GRATUIT de pe iPhone/iPad pe PC și invers

Cum transferi date GRATUIT de pe iPhone/iPad pe PC și invers

0

Pentru utilizatorii iPhone / iPad, MacBook sau Desktop PC Mac, EaseUS MobilMover pune la dispoziție o soluție de transfer și management de date cu suport complet pentru sistemul de operare iOS 11 prezent pe iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Utilizatorii de dispozitive Apple interesați, pot testa GRATUIT sistemul pentru a se convinge dacă este cea mai bună soluție pentru nevoie lor.

EaseUS MobilMover Pro 3.0 permite transferul de date de pe PC pe iPhone / iPad. Ai posibilitatea să imporți gratuit, printr-un demo de test, diverse documente din PC pe iPhone și iPad, inclusiv contacte, fotografii, muzică, video și audio. De asemenea, dacă dorești, poți muta datele pe iPhone / iPad prin folder sau prin document sau să salvezi direct documentele transferate pe aplicațiile încorporate Apple.

Transferul de date între două dispozitive iOS se face printr-un singur click. Astfel, îți poți sincroniza datele de pe iPhone pe iPhone 8 / 8 Plus și X, iPhone pe iPod și invers, poți scana automat toate documentele disponibile și pe poți exporta rapid. Cu un singur click, poți transfera tot conținutul de pe un terminal pe altul.

Dacă ești într-o perioadă în care trebuie să imporți conținut de pe iPhone / iPad pe PC sau să transferi personalizat documente și să te ocupi de managementul acestora, EaseUS MobilMover Pro 3.0 îți pune gratuit la dispoziție un demo de testare. Cu el poți să copiezi date de pe iPhone / iPad pe PC în doar câteva secunde, poți exporta și face back-up la conținutul de pe iPhone / iPad pe PC, fără să pierzi nicio informație.

Transferul de date personalizat în schimb, permite utilizatorilor să copieze documente în funcție de anumite categorii sau elemente. Mută dosare media în orice format și dimensiune și folosește funcțiile de adăugare și ștergere din librăria foto.

Dacă versiunea EaseUS MobilMover Pro 3.0 poate doar să fie testată gratuit, după care necesită un abonament pentru a mai fi utilizată ulterior, Ease US MobiMover Free 3.0 permite transferul de date pe dispozitivele iOS complet GRATUIT.

Când ai cu adevărat nevoie de EaseUS MobiMover Free pentru a transfera date

Fiind prima soluție complet gratuită pentru transfer documente de pe iPhone și pe iPhone din lume, EaseUS MobiMover Free poate să facă back-up la iPhone / iPad, să distribuie documente între dispozitivele iOS și să sincronizeze date din computer pe iPhone / iPad complet gratis. De asemenea, serviciul te poate ajuta să transferi poze, contacte, muzică, cărți, notițe, de pe un dispozitiv pe un alt dispozitiv iOS 8/9/10/11.

Pentru transferurile de date de pe computer pe iPhone 8 / 8 Plus / X, ca de altfel și pentru transferul de date de pe un iPhone vechi iPhone 8 / 8 Plus / X  sau transferul de date de pe iPhone 8 / 8 Plus / X pe computer, află mai multe detalii de pe site-ul official www.easeus.com.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version