Home Divertisment Aplicaţii Ești client Orange PrePay? Primești 10 zile de net nelimitat dacă reîncarci...

Ești client Orange PrePay? Primești 10 zile de net nelimitat dacă reîncarci prin My Orange

0
Orange lansează o campanie de fidelizare a clienților PrePay în perioada 15 martie - 15 aprilie 2018.

Orange lansează o campanie de fidelizare a clienților PrePay în perioada 15 martie – 15 aprilie 2018. Prin aceasta, operatorul de telefonie mobilă sărbătorește în același timp sosirea primăverii cu zeci de GB de net bonus și beneficii pentru tine și familia ta.

În perioada 15 martie – 30 aprilie, utilizatorii Orange PrePay sunt recompensaţi cu 10 GB de net bonus pentru fiecare 1 euro credit consumat şi zile de comunicare nelimitată.

Bonusul de internet primit în perioada ofertei poate fi consumat timp de 90 de zile de la activare, iar zilele de comunicare nelimitată pot fi folosite în primele zile ale opţiunii active. Astfel, Orange oferă avantaje înzecite atât la activarea opţiunilor PrePay cât şi la consumul din credit.

Vă spuneam la începutul lunii martie că Orange lansează o nouă versiune a aplicației Contul meu – My Orange. Ei bine, țineți cont că, dacă sunteți utilizatori ai aplicației și alegeți să reîncărcați cu o opțiune Orange PrePay folosind My Orange, vă puteți bucura de trafic de internet, convorbiri şi SMS-uri nelimitate.

În plus, tot cu ajutorul reîncărcării prin intermediul aplicației My Orange, beneficiați de până la 10 zile de internet nelimitat pentru opţiunile activate în perioada campaniei.

Indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii Orange PrePay se bucură de cea mai bună acoperire, internet de mare viteză 4G şi servicii adaptate nevoilor lor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version