Home Homepage Sony lansează proiectorul ultra-portabil MP-CD1

Sony lansează proiectorul ultra-portabil MP-CD1

0
Sony lansează în această primăvară proiectorul ultra-portabil MP-CD1 în Europa. Dispozitivul va avea o dimensiune echivalentă cu a unui phablet și va cântări doar 280 grame.

Sony lansează în această primăvară proiectorul ultra-portabil MP-CD1 în Europa. Dispozitivul va avea o dimensiune echivalentă cu a unui phablet și va cântări doar 280 grame.

Sony MP-CD1 are capacitatea să proiecteze pe o suprafață de până la 120 inchi, de la o distanță de aproximativ 3,5 metri. Mai mult decât atât, proiectorul ultra-portabil poate transforma orice suprafață într-un ecran wide și este destul de silențios.

Cu Sony MP-CD1 poți susține prezentări de business în deplasare, poți să te joci, poți proiecta în cadrul evenimentelor în aer liber sau poți să vizionezi filme seara alături de prieteni sau familie.

MP-CD1 utilizează tehnologia DLP® IntelliBright™ care folosește algoritmi de procesare avansată a imaginilor, ceea ce aduce un plus de strălucire fără să fie afectată autonomia bateriei.

Designul unic al proiectorului Sony MP-CD1 permite minimizarea cantității de căldură emanată, dar în același timp este menținută luminozitatea ridicată a imaginilor. Dispozitivul are un format compact, de buzunar, care a primit distincția iF 2018 Design Award.

Sony MP-CD1 vine cu o baterie încorporată de 5,000 mAh, iar utilizatorii pot proiecta cu acesta imagini clare și luminoase pentru până la două ore, potrivit producătorului. Timpul de utilizare poate fi extins prin simpla încărcare prin intermediul portului USB-C, chiar și în timp ce dispozitivul este în uz, ceea ce elimină nevoia unui adaptor special pentru alimentare. Sony MP-CD1 poate fi, de asemenea, încărcat cu ajutorul unei baterii externe.

Cu un timp de deschidere rapid de până la 5 secunde și o varietate de opțiuni simple de conectare cu ajutorul portului HDMI, conținutul care trebuie redat poate fi preluat dintr-o varietate de surse, inclusiv PC-uri sau console PlayStation, și poate fi partajat cu toți cei prezenți în doar câteva secunde.

Acest lucru elimină orice obstacole în cursul unei întâlniri importante, iar un adaptor HDMI opțional va permite conectarea wireless la mai multe tipuri de dispozitive, inclusiv la smartphone-uri și tablete, pentru redarea de conținut, datorită alimentării simultane a adaptorului HDMI prin portul USB.

Corectorul automat al unghiului imaginii de care beneficiază proiectorul Sony MP-CD1 permite o proiecție fără distorsiuni, chiar și atunci când aceasta se realizează dintr-un anumit unghi, iar modul dedicat imaginilor dinamice va asigura imaginilor și materialelor video luminozitatea și saturația potrivite. Un conector standard cu trei pini este plasat pe spatele proiectorului pentru a facilita proiecția de pe orice suprafață – chiar și de pe tavan.

Proiectorul Sony MP-CD1 va fi diponibil în Europa în aprilie 2018 și va avea un preț de aproximativ 400 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version