Home Servicii Dacă naști la MedLife Grivița până pe 31 august, Tefal te premiază

Dacă naști la MedLife Grivița până pe 31 august, Tefal te premiază

0
hand the sleeping baby in the hand of mother close-up

Tefal și MedLife premiază mămicile care nasc în perioada 1 martie – 31 august 2018 în maternitatea MedLife Grivița din București cu premii care să le ajute în creșterea și îngrijirea celor mici.

Prin campania “Bucurie dublă, griji înjumătățite!”, Tefal oferă câte o stație de călcat mămicilor care nasc gemeni sau tripleți în perioada 1 martie – 31 august 2018 în maternitatea MedLife Grivița din București.

De asemenea, Tefal premiază și mămicile care nasc un singur copil. Dacă bebelușul tău alege să vină pe lume într-una din zilele 1 aprilie, 8 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 29 iunie, 21 iulie sau 15 august, Tefal oferă tuturor mămicilor ce nasc în maternitatea MedLife Grivița din București o stație de călcat Pro Express Care care te va scăpa de rutina zilnică, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de cel mai frumos și pur sentiment – acela de a fi părinte.

Datorită combinației optime dintre presiunea aburului și temperatură, 99,99 % dintre bacteriile și microbii de pe țesături sunt eliminați, acestea fiind rapid reîmprospătate, iar timpul dedicat sesiunilor de călcat redus la jumătate.

Stațiile de călcat Tefal Pro Express Care sunt prevăzute cu tehnologia Protect System ce transformă în abur picăturile de apă ce se pot forma în interiorul fierului, prevenind astfel scurgerea acestora și formarea petelor pe îmbrăcămintea micuților. Mai mult, funcția Autoclean menține talpa curată datorită stratului catalitic încoporat.

În plus, colectorul anticalcar de care dispune fiecare stație de călcat Tefal menține performanța aburului și prelungește durata de viață a aparatului. Doar tragi tija și elimini calcarul dintr-o singură mișcare.

Regulamentul oficial al campaniei ”Bucurie dublă, griji înjumătățite”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version