Home Accesorii Plantronics lansează căștile BackBeat GO 600

Plantronics lansează căștile BackBeat GO 600

0

Plantronics lansează gama Plantronics BackBeat GO 600 Series, o nouă pereche de căşti audio fără fir, on-ear, cu o serie de caracteristici unice pentru iubitorii de muzică.

Pentru a asigura o experienţă auditivă pe măsura aşteptărilor utilizatorilor, casca BackBeat GO 600 este echipată cu un egalizator cu două moduri care permite utilizatorului să alterneze uşor între egalizatorul de ‘Bass Boost’ şi cel de ‘Balanced’.

Modul EQ Balanced este semnătura specifică de sunet a Plantronics, şi poate fi reglată astfel încât să fie cea mai precisă reprezentare a sunetului audio indiferent de genul de muzică ascultat. Ascultătorii pot schimba modurile cu o simplă apăsare de buton – o caracteristică neobişnuită pentru un model de căşti în această gamă de preţ.

Căștile BackBeat GO 600 sunt subţiri şi uşoare, se poartă peste urechi, iar cupele sunt din spumă cu memorie, oferind un raport ideal între confort şi izolare fonică, cu un sunet profund şi bogat şi cu distragere minimă.

„Expertiza noastră de bază în căşti fără fir, premium, face din Plantronics singurul producător calificat să le ofere iubitorilor de muzică cea mai bună experienţă stereo captivantă, la un preţ accesibil”, spune Greg Miller, director of portfolio business management, Personal Solutions, Plantronics.

BackBeat GO 600 au o baterie reîncărcabilă care asigură până la 18 ore de ascultare, fără fir, la o singură încărcare. Raza de conectare a acestora este de până la 10 metri și sunt compatibile cu telefoanele inteligente şi tabletele ce oferă suport Bluetooth. Cupele auriculare ale BackBeat GO 600 se pot plia pentru depozitare şi transport uşoar, asigurând confortul inclusiv când sunt purtate după gât.

Căștile vin cu o pungă pentru transport, cablu USB pentru reîncărcare şi cablu audio pentru ascultat muzica oricând, chiar dacă bateria este consumată. În plus, au butoane de control dedicate, plasate pe cupe, pentru pause/play, volum şi preluare apeluri. Căștile BackBeat GO 600 sunt disponibile în patru culori: negru, khaki, albastru şi gri.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version