Home PC Desktopuri HP lansează gamele de laptopuri, desktopuri și monitoare premium ELITE și ENVY

HP lansează gamele de laptopuri, desktopuri și monitoare premium ELITE și ENVY

0

HP Inc. a lansat noua gamă de laptopuri, desktopuri şi monitoare premium, adaptate oricărui mediu de lucru. Ultimele modele din gamele HP Elite şi HP ENVY beneficiază de un design impresionant, performanțe de top şi versatilitate maximă, fiind concepute să asigure o conexiune sigură, oriunde şi oricând.

Noua gamă premium include elemente ce răspund cerințelor specifice stilului personal și nevoilor profesionale ale fiecărui utilizator din forța de muncă modernă.

Inovație premium pentru biroul modern: Seria HP Elite 1000

Angajații au așteptări diferite de la dispozitivele lor, în funcție de modul în care lucrează și trăiesc. Seria HP Elite 1000 este soluția ideală pentru cei ce își doresc design elegant și durabilitate, securitate de top și instrumente de colaborare, adaptate unor activități ce continuă și în afara programului de lucru.

Noile dispozitive HP Elite 1000 fac parte dintre cele mai sigure și mai ușor de administrat PC-uri din lume și includ o gamă completă de soluții, inclusiv HP Endpoint Security Controller, HP Sure Start Gen4 și HP Sure Run, anunțat la începutul acestui an.

Noul HP EliteBook x360 1030 este primul dispozitiv care oferă opțiunea HP Sure Recover cu Embedded Reimaging. Această opțiune stochează imaginea sistemului software în memoria încorporată, asigurând recuperarea datelor, chiar dacă hard disk-ul este șters și nu este disponibilă o conexiune la rețea

Noile dispozitive din gama HP Elite 1000 includ:

HP EliteBook x360 1030 G3 – cel mai mic convertibil de business din lume, pornind de la o greutate de numai 1,25kg și o grosime de 15,8 mm. Cu o durată de viață a bateriei de până la 18 ore și având 4G Cat9 LTE pentru o conectivitate excelentă, acest dispozitiv elegant oferă primul stilou activ din lume pentru PC-urile business cu alertă de proximitate, pentru a anunța un utilizator atunci când stiloul lipsește și beneficiază, opțional, de un ecran adaptat pentru utilizare in exterior.

HP Elite x2 1013 G3 dispune de un ecran de 13 inci într-o carcasă de 12 inci, făcându-l cel mai mic laptop detașabil de business din lume. Dedicat celor aflați în continuă mișcare, acest dispozitiv este primul detașabil și tabletă din lume cu ecran integrat de confidențialitate, și vine echipat cu procesoare Intel® Quad Core™ vPro™și până la 4G Cat9 LTE.

HP EliteBook 1050 G1 este primul notebook ultra-subțire din lume cu grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1050, oferind performanțe sporite folosind procesoare hexacore, disponibile opțional și până la 4 TB de stocare SSD, perfect pentru cei care au nevoie de performanță și fiabilitate într-un design elegant, cu o durată de viață a bateriei de până la 16 ore pentru conectivitate și productivitate de-a lungul întregii zile.

HP EliteOne 1000 AiO G2 este primul All-in-One curbat din clasa business din lume având 34 de inci, cu placă grafică dedicată şi un design atrăgător şi flexibil, care îl face perfect pentru recepții, birouri sau săli de întâlniri. Reprezintă, de asemenea, o soluție ideală pentru conferințe video, cu o cameră web pop-up Full HD, taste de colaborare integrate, sistem audio de calitate şi funcția HP Noise Cancellation.

HP EliteDisplay S14 este primul display portabil de tip USB-Type™ C de 14 inci din lume, care concentrează productivitatea ecranului dublu într-un design elegant. Proiectat pentru cei aflați în continuă mișcare, acest display portabil este alimentat printr-o singură conexiune USB Type-C™, pentru o conectivitate facilă pe orice notebook USB-C™.

Libertate de mișcare maximă: Portofoliul HP ENVY

Consumatorul de astăzi dorește un dispozitiv care să poată face totul – fie acasă, la serviciu sau la școală, un dispozitiv care să țină pasul cu stilul său de viață tot mai exigent. De aceea, HP a integrat în portofoliul ENVY caracteristici ce cresc performanțele de bază, cât și îmbunătățiri aduse bateriei.

Noul HP Command Center, disponibil pe cele mai recente dispozitive ENVY, permite utilizatorilor să optimizeze performanța sistemului, să reducă zgomotul ventilatorului și să controleze mai bine temperatura sistemului cu tehnologia CoolSense. Suportul Wi-Fi Gigabit este, de asemenea, o caracteristică de bază a acestor dispozitive, oferind conectivitate rapidă pentru cele mai noi aplicații de streaming pentru filme, muzică și jocuri.

Multe dintre aceste aplicații au nevoie de sunet puternic, motiv pentru care toate dispozitivele HP ENVY dispun de sisteme sudio Bang & Olufsen. De asemenea, tehnologia HP Sure View, împreună cu cititoarele de amprentă sau camerele IR destinate păstrării în siguranță a informațiilor, sunt disponibile pe anumite modele.

Noile PC-uri din gama HP ENVY includ:

Laptopul HP ENVY 13 oferă o putere excepțională într-un design metalic elegant, disponibil în nuanțe de auriu pal sau aluminu natural.

Dispunând de procesoare12 Intel® Quad Core™ de generația a 8-a, placă grafică NVIDIA® GeForce® MX150 opțională, până la 14 ore de viață a bateriei7 și caracteristici avansate de securitate, inclusiv un cititor de amprentă digitală și, opțional, HP Sure View, acest dispozitiv este proiectat pentru utilizare multitasking, în mișcare.

HP ENVY x360 13 este cel mai nou dispozitiv din portofoliul HP ENVY și primul convertibil de 13 inci cu Procesor AMD Ryzen™ şi placă grafică Radeon™ Vega. Acest convertibil beneficiază de o durată de viață a bateriei de până la 11 ore și, opțional, HP Sure View.

HP ENVY x360 15 este un laptop ideal pentru utilizatorii care caută experiențe creative prin atingere digitală sau cu ajutorul stiloului activ. Pentru cei care doresc o performanță incredibilă şi mai multe funcții, acest dispozitiv este disponibil cu procesoare Intel sau AMD, opțiuni avansate de stocare și memorie, inclusiv Intel® Optane®, afișaj cu rezoluție de până la 4K și, opțional, HP Sure View.

Cu până la 12 ore și 45 de minute durată de viață a bateriei, toate laptopurile și convertibilele ENVY sunt echipate cu HP Fast Charge, care poate încărca un dispozitiv la 50% în 45 de minute.

Laptopul HP ENVY 17 este una dintre puținele alternative la desktop. Echipat cu procesoare puternice Intel® Quad-Core™ din generația a 8-a, grafică NVIDIA® GeForce® MX 150, opțiuni precum memorie Intel® Optane™ și ecran cu diagonala de 17 inci și rezoluție 4K, ENVY 17 poate gestiona sarcini complexe și aplicații de divertisment.

HP ENVY Curved AiO 34 este cel mai lat all-in-one curbat din lume și este primul echipament All-in-one cu Amazon Alexa, oferind serviciului de voce Alexa confortul unei experiențe hands-free cu afișaj vizual.

Noul echipament impresionează din orice unghi, încorporând un finisaj în nuanțe de fibre de lemn gri pe fața și pe spatele dispozitivului, permițându-i să se evidențieze într-un spațiu de locuit. Dispozitivul este, de asemenea, proiectat pentru a rezolva diverse sarcini complexe, cu grafica NVIDIA® GeForce® GTX 1050.

Noul HP Audio Stream permite utilizatorilor să transmită melodiile preferate de la un smartphone la difuzoarele HP ENVY AiO utilizând tehnologia Bluetooth®. Capacitatea integrată de încărcare wireless a dispozitivelor mobile a acestei generații este de trei ori mai puternică față de generația anterioară, iar echipamentul a primit un plus de securitate și confidențialitate prin camera web de tip pop-up.

HP ENVY Desktop este proiectat pentru cei ce își doresc un design versatil, Premium, dar şi performanțe de top pentru sarcini de lucru complexe și pentru crearea de conținut.

Conceput cu detalii moderne și minimaliste, incluzând colțuri rotunjite, tăiate cu exactitate şi elemente de detaliu finisate cu precizie, acest dispozitiv dispune de procesoare multi-core Intel® Core™ din generația a 8-a, grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1080 opțională și memorie opțională Intel® Optane™.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version