Home Smart Gadgets Panasonic prezintă sistemele audio SC-UA30 și SC-UA90

Panasonic prezintă sistemele audio SC-UA30 și SC-UA90

0

Panasonic prezintă sistemele audio SC-UA30 și SC-UA90 în cadrul IFA 2018. SC-UA30 combină experiența audio avansată cu un design compact, ceea ce ușurează transportul, astfel încât sunetul de calitate va putea fi ușor prezent la orice petrecere.

Sunet puternic, de înaltă calitate

Noile sisteme audio pot satisface toate nevoile. SC-UA30 beneficiază de două woofere de 13 cm și oferă o putere de ieșire de până la 3.300 W, în timp ce SC-UA90 are două subwoofere de 20 cm care livrează o putere de 22.000 W. Ambele oferă un câmp de sunet de 180°, expansiv, impresionant.

Noile modele sunt construite cu experiența utilizatorului în minte. Materiale din care acestea sunt create au fost atent selectate și utilizate pentru a îmbunătăți calitatea sunetului. Astfel, cele două sisteme audio oferă o experiență audio puternică, expansivă și dinamică. Aceeași calitate a sunetului este percepută indiferent de locul în care te afli în cameră.

Design urban: atât pentru urechi, cât și pentru ochi

Noile dispozitive elegante sunt concepute pentru a face perfect orice party. SC-UA30 și SC-UA90 sunt dotate cu un sistem elegant de iluminare albastră, încorporat în designul compact, dintr-o singură unitate.

Conectivitate și flexibilitate avansate

Opțiunile îmbunătățite de conectivitate pentru toate noile modele audio ajută la animarea evenimentelor, oferindu-le participanților la petrecere mai mult control asupra atmosferei.

Cu tehnologia wireless Bluetooth® disponibilă pe întreaga gamă, oricine poate adăuga melodii la o listă de redare de pe smartphone sau de pe tabletă, utilizând aplicația Panasonic MAX Juke.

Prin intermediul funcțiilor DJ, ambele sisteme oferă utilizatorilor posibilitatea de a adăuga efecte sonore, contribuind la îmbunătățirea în continuare a experienței de ascultare.

UA 90 oferă o mai mare flexibilitate iubitorilor de muzică: dispune de o unitate CD încorporată și o memorie internă de 4GB încorporată, prin intermediul cărora permite utilizatorilor să se bucure de întreaga lor colecție de muzică pe un singur dispozitiv.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version