Home Homepage iPhone X au defect de fabricație. Apple le repară gratis

iPhone X au defect de fabricație. Apple le repară gratis

0

Din cauza unei componente defecte din display, Apple este nevoită să înlocuiască gratuit tochscreen-urile tuturor telefoanelor iPhone X care au probleme.

Dacă recent ai experimentat probleme cu display-ul iPhone X și acesta nu a răspuns comenzilor, află că este vorba despre o problemă de fabricație, pe care Apple și-o asumă și spune că o repară în garanție.

Potrivit Apple, este vorba despre o problemă provocată de o componentă din modulul de display, care nu funcționează corespunzător.

Din cauza acelei componente care nu funcționează corect, touccreen-ul iPhone X nu răspunde la comenzi sau, în unele cazuri, răspunde doar dacă apeși insitent. Printre utilizatorii afectați, au existat cazuri de telefoane cărora le funcționa tochscreen-ul chiar fără să fie atinse.

Prin progamul de reparație gratuită, utiliztorii pot merge în magazinele Apple sau la un service autorizat Apple pentru a le fi verificate telefoanele. Dacă se ajunge la concluzia că telefonul este eligibil pentru reparației, modulul de display va fi înlocuit gratuit.

Programul de reparație acoperă telefoanele iPhone X afectate timp de 3 ani de zile de la lansare. Cei care au plătit deja pentru repararea iPhone X din cauza unei probleme asemănătoare pot primi banii înapoi dacă se constată că problema este acoperită de acest nou program.

Apple nu a menționat câte smartphone-uri iPhone X au fost afectate. Totuși, utilizatorii raportează frecvent probleme ale touchscreen-ului încă de la lansare de anul trecut a telefonului.

Apple a recunoscut că ecranele iPhone X ar putea să răspundă mai greu la comenzile tactile când sunt expuse la schimbări rapide de temperatură. Dar, acest nou program este primul care se adresează unei probleme recunoscute a telefonului.

Programul acoperă doar telefoanele iPhone X, nu și iPhone XS și XS Max.

De asemenea, în cazul în care ai și alte probleme cu display-ul telefonului, va trebui să suporți costurile de reparație. Spre exemplu, costul reparației în urma unui șoc mecanic nu este suportat de Apple.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version