Home FILM Trailer Oficial ”POKÉMON Detectivul Pikachu”

Trailer Oficial ”POKÉMON Detectivul Pikachu”

0

Warner Bros. a lansat primul trailer pentru următorul său film Pokemon: Detectivul Pikachu, în care joacă actori precum Smith Smith din The Get Down, Ken Watanabe din The Last Samurai și Ryan Reynolds din Deadpool.

În imagini putem vedea orașul Ryme și cum arată ”pe viu” o lume cu pokémoni. Ryan Reynolds îl joacă pe adorabilul șoarece Pikachu, aducând umorul Deadpool la nivel de Pokémon Go.

Povestea începe cu Detectivul Pikachu alăturându-se eforturilor tânărului de 21 de ani, Tim Goodman de ași găsi tatăl, care a dispărut în mod misterios.

Cei doi se îmbarcă într-o aventură sălbatică pe străzile orașului Ryme, o metropolă modernă în care oamenii și Pokémonii conviețuiesc într-o lume suprarealistă.

În trailer puteți vedea pokémoni celebri, precum Jigglypuff, Squirtle, Bulbasaur, Psyduck și Charizard.

Pokémon este un fenomen mondial de peste 20 de ani, și totuși, într-un fel, nu a existat niciodată un film de acțiune în lumea monștrilor de buzunar ai Nintendo. Până acum!

Filmul va fi disponibil în cinema din 11 mai 2019.

Pokemon: Detectivul Pikachu va fi distribuit în afara Japoniei și Chinei de către Warner Bros. Pictures, în Japonia de Toho Company, Ltd. și de Legendary East în China.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version