Home Lifestyle Brad natural sau brad artificial de Crăciun?

Brad natural sau brad artificial de Crăciun?

0

În drum spre Târgul de Crăciun din București am început să vorbim în mașină despre pomul de Crăciun, pe care îl numim în continuare brad. Pentru că subiectul știm că o să vă preocupe și pe voi luna aceasta, am dat drumul la GoPro Hero 7 Black Edition și ne-am înregistrat argumentat părerile.

Pentru unii, poate să pară banală o discuție despre brazi și spiritul Crăciunului. Dar, depinde din ce punct de vedere privești subiectul.

Spre exemplu, noi am plecat de la premisa că trebuie să împodobim bradul de Crăciun, dar nu știm ce să alegem între artificial și natural și am ajuns să ne dăm seama că la baza discuției s-a născut subiectul pădurilor defrișate.

Așa că, avem în video 3 ipoteze de discuție:

1. Brad artificial: dacă da – de ce?; dacă nu – de ce?;

2. Brad natural: dacă da – de ce?; dacă nu – de ce?;

3. Cum putem să protejăm cât de cât pădurile de Crăciun. Dacă alegem, totuși, un brad natural, cum facem să nu afectăm natura și pădurile?

Așteptăm să ne spuneți și voi în comentarii ce fel de brad veți împodobi de Crăciun: dacă va fi brad artificial sau brad natural și de ce alegeți una sau alta.

De asemenea, avem o întrebare la care primim de fiecare dată alt răspuns, în funcție de interlocutori: Voi când împodobiți pomul de Crăciun și de ce?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version