Home Lifestyle Foto & Video 8 produse Sony pe care le testăm până la finalul lunii ianuarie...

8 produse Sony pe care le testăm până la finalul lunii ianuarie 2019

0

UPDATE 18 ianuarie 2019! ARTICOLELE LA CARE TREBUIE SĂ INTERACȚIONAȚI ÎN COMENTARII pentru a intra în extragerea de duminică, 20 ianuarie 2019:

Ce căști Sony portabile și ieftine merită cumpărate
Sony WH-1000XM3 sunt căștile wireless ideale pentru corporatiști și audiofili
Boxa portabilă Sony SRS-XB01B e numai bună de oferit cadou cui se uită la filme 
Ce părere am despre Sony a7R II cu obiectivele Sony FE 24-70mm f/4 ZA OSS și Sony FE 16-35mm f/4 ZA OSS 

DETALII! Pentru a ne fi mai ușor să ținem o evidență a produselor pe care le testăm la Noobz, ne-am gândit că este mai simplu să le grupăm pe producător și să le prezentăm pe scurt când dăm startul perioadei de utilizare.

Ați văzut asta deja la perifericele de gaming Logitech și facem același lucru și în cazul produselor Sony, pe care fie le-am primit de la producător pentru testare, fie le dețineam deja la Noobz.

Astfel, testăm până la finalul lunii ianuarie 2019 nu mai puțin de 8 produse de la Sony:

căștile Sony WH-1000X M3
căștile Sony WH-CH500
căștile Sony MDR-ZX110AP
căștile Sony MDR-ZX310AP
mini boxa wireless Sony SRS-XB01
aparatul foto mirrorless Sony A7RII
obiectivul Sony fe 4 16-35
obiectivul Sony fe 4/24-70

Ne-am propus ca în perioada următoare să realizăm review la fiecare, să știți și voi cât mai multe informații și să vă faceți o părere despre produsele pe care sunteți pe punctul să le achiziționați.

Toți cei care interacționează cu noi în comentarii (indiferent dacă e pe Facebook, YouTube sau pe www.noobz.ro la articole), intră automat în extragerea pentru câștigarea mini boxei SRS-XB01 și a perechii de căști Sony MDR-ZX310AP.

La 2 zile după publicarea celui de-al 8-lea review, extragem 2 câștigători prin random.org, într-un #GIVEAWAY atipic. Asta înseamnă undeva la începutul lunii februarie 2019.

Fiți cu ochii pe YouTube Noobz și www.noobz.ro, pentru că toate sesiunile de testare de produse vor veni cu surprize și nu știți când primiți acasă un premiu.

Întrebările și recomandările le așteptăm, ca de fiecare dată, în comentarii. Nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube Noobz, dacă nu ați făcut asta deja.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version