Home Servicii Noul magazin Samsung Experience Store din Băneasa oferă reparația într-o oră

Noul magazin Samsung Experience Store din Băneasa oferă reparația într-o oră

0

Am fost astăzi la redeschiderea Samsung Experience Store din Băneasa Shopping City, de altfel și primul magazin Samsung din România și Europa de Est.

Utilizatorii Samsung sau viitorii utilizatori de dispozitive Samsung trebuie să știe că începând de astăzi au parte de serviciul de service într-o oră în Samsung Experience Store din Băneasa sub conceptul Customer Service Level 2.

Cu alte cuvinte, dacă vă stricați telefonul Samsung, fie el low-end, mid-range sau flagship, puteți merge în Samsung Experience Store din mall Băneasa pentru a beneficia de reparația într-o oră.

Samsung a dotat locația cu un departament special pentru partea de servisare a dispozitivelor mobile, unde sunt disponibile piesele de schimb necesare reparației într-o oră, care va fi efectuată desigur de tehnicieni autorizați Samsung.

Practic, ceea ce ați văzut deja în filmarea de la Samsung Customer Service Plaza în urmă cu mai bine de o lună de zile este reprodus la o scară mai mică în Samsung Experience Store din Mall Băneasa.

Vă recomandăm în continuare să apelați la producător sau la partenerii oficiali ai acestuia pentru reparația produselor, de dimensiuni mici, medii și mari, fie ele în garanție sau ieșite din garanție.

De asemenea, vă reamintim și de asigurarea Samsung Care Plus, disponibilă pentru smartphone-urile flagship de la Samsung.

Nu am încheiat cu veștile bune pentru clienții Samsung. De curând producătorul are în ofertă folii de protecție pentru display care se lipesc etanș pe ecranul telefonului. Lipirea acestora se face de către o persoană autorizată în service-ul Samsung, pentru cei interesați.

Urmează să mergem și noi vineri să ne lipim folii de protecție pe Note8 și Note9, iar dacă sunteți curioși revenim atunci cu detalii.

Nu uitați de posibilitatea de a vă grava telefoanele Samsung (un cadou numai bun pentru Moș Crăciun), aveți disponibil acest serviciu și în concept store-ul Samsung din Băneasa.

Revenind la Samsung Experience Store care are o suprafață de 120 mp, aici aveți posibilitatea, prin intermediul Service Desk să  achiziționați mai ușor produsul dorit, să aflați în timp real stadiul și durata reparației și puteți interacționa cu produsele preferate.

Nu pot să spun decât că sunt foarte încântată de noul Samsung Experience Store din Băneasa, mai ales pentru că noi locuim în Otopeni și ne era destul de greu să ajungem în Samsung Customer Service Plaza, motiv pentru care am tot amânat aplicarea unor folii de protecție pe telefoane.

Voi ce părere aveți despre noua strategie de poziționare a Samsung în România? Vă anunțăm că este doar primul astfel de magazin. Așteptăm opiniile voastre în comentarii, iar dacă aveți întrebări, lăsați-le tot în comentarii.

Dați și voi un like și un share să știe cât mai mulți utilizatori Samsung de noul Experience Store din Băneasa Shopping City și nu uitați să vă abonați la canalul de YouTube Noobz, dacă nu ați făcut asta deja.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version