Home Sitemain Problemă cu sunetul din difuzorul Huawei Mate 20 Pro – Cum o...

Problemă cu sunetul din difuzorul Huawei Mate 20 Pro – Cum o rezolvi

0

Ți-ai achiziționat un smartphone Huawei Mate 20 Pro, iar după o perioadă de utilizare a acestuia ai sesizat că volumul sunetului din difuzor, în timpul apelurilor telefonice, este semnificativ scăzut?

Problema aceasta se poate rezolva simplu și rapid dacă parcurgi pașii de mai jos.

ATENȚIE! Înainte să efectuezi resetarea forțată a dispozitivului, asigură-te că noua actualizare s-a instalat corect și pentru a remedia erorile apărute.

Recomandăm să efectuezi o copie de rezervă pe un card SD extern sau prin aplicația HiSuite pe calculator pentru a salva datele de pe smartphone, precum și să te asiguri că știi contul de Google și parola setate la inițializarea telefonului.  În caz contrar, asigură-te că l-ai șters din SETĂRI – GOOGLE – ELIMINARE CONT.

Apoi, asigură-te că nu incluzi aplicațiile în copia de rezervă, ci că le reinstalezi în Magazin Play după resetare.

Primul pas este să oprești alimentarea cu energie a bateriei telefonului. Apoi, intră în meniul de resetare apăsând în același timp cele două butoane de pe margine (cel de deblocare și cel de volum în sus).

Telefonul va vibra, după care se va afișa logo-ul Huawei pe ecran. Dar, continuă să apeși cele două butoane până când va apărea un meniu de resetare în limba engleză.

Navigarea în acest meniu se face cu butoanele de volum, iar selectarea se face prin apăsarea butonului de deblocare.

Din meniu trebuie să selectezi opțiunea WIPE DATA/FACTORY RESET.

După acest proces, va apărea din nou meniul, iar de data aceasta trebuie să selectezi opțiunea REBOOT SYSTEM NOW, după care va avea loc setarea inițială a telefonului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version