SHARES

Boxa portabilă Sony SRS-XB01B e numai bună de oferit cadou cui se uită la filme

Mădălina Gănescu
- 11 ian. 2019 în Gadgets

După ce am testat mini boxa portabilă Sony EXTRA BASS SRS-XB01B în vacanța prelungită de iarnă, am ajuns la concluzia că este un produs potrivit mănușă iubitorilor de seriale pe Netflix care sunt mereu pe fugă și consumatorilor de conținut video online de pe YouTube sau alte platforme de profil.

Inițial, când am văzut cât de mică este mini boxa SRS-XB01B, pe care de altfel o și dăm cadou unuia/uneia dintre cei care au interacționat în comentarii la articolele pe care le-am scris în ultima perioadă despre produsele Sony anunțate în videoclipul de pe 17 decembrie 2018, chiar mă întrebam dacă își merită cu adevărat banii.

Prețul acesteia este de 129 lei la eMAG, redus de la 150 lei, dar dacă obișnuiești să te uiți seara la seriale de pe smartphone, cum fac eu de regulă cu Samsung Galaxy Note9 și Netflix sau obișnuiești să râzi cu gura până la urechi vizionând show-uri de stand up comedy sau diferite vloguri de divertisment de pe YouTube, cum face Cristi, atunci trebuie neapărat să deții o astfel de boxă portabilă.

Trebuie să știi că boxa Sony SRSXB01B este atât de mică încât încape fără probleme în palmă sau într-un buzunar, lucru ce o face să fie ultraportabilă.

Îmi place să Sony oferă o gamă largă de culori (noi dăm la concurs o boxă galbenă), iar dispozitivul vine cu o bandă de prindere care îți permită să agăți boxa de ghiozdan, de bicicletă sau de un copac sub care stai în hamac.

Boxa wireless este rezistentă la apă având certificare IPX5. Asta înseamnă că dacă o stropești sau te prinde ploaia în timp ce asculți muzică la ea, nu vei avea nicio problemă. Nu este rezistentă însă la jeturi puternice de apă, la scufundări  sau la jet de apă caldă, așa că e de evitat să o folosești la duș sau în piscină.

Boxa Sony EXTRA BASS SRSXB01B se conectează prin Bluetooth la orice dispozitiv pe care îl deții, dar dacă se întâmplă să nu funcționeze corespunzător Bluetooth-ul pe vreoun produs de-al tău, atunci poți fără probleme să conectezi playerul muzical la intrarea audio.

Poți folosi mini boxa wireless de la Sony inclusiv pentru a vorbi la telefon hands free. Noi am făcut un test în timpul în care conduceam, așa că, dacă nu ai sistem Bluetooth întegrat la mașina personală, poți să vorbești la telefon ”fără mâini” folosind și o astfel de boxă. Astfel, scapi ușor de amendă.

Autonomia bateriei nu este cea mai mare, dar nici boxa nu are dimensiuni extrem de mari, după cum spuneam. Oricum, dacă vizionezi 5 – 6 episoade la rând dintr-un serial pe Netflix, n-ar trebui să ai probleme cu bateria. Iar dacă vrei să faci binging de un sezon pe zi, atunci boxa poate fi utilizată și în timpul în care este la încărcat.

Nu vă așteptați la un bass excepțional, pentru că boxa e cât podul palmei, după cum am zis, dar dacă vreți un sunet ceva mai puternic decât ce reușește să ofere smartphone-ul atunci când consumați conținut audio-video, e ceea ce trebuie.

Un corespondent de la alt producător al mini boxei Sony EXTRA BASS SRSXB01B ar fi JBL GO. Am oferit câteva cadou de vreo 2 ani de zile încoace. Ca performanțe audio, modelul este la fel de bun, dar diferența între cele două este că boxa de la Sony este mult mai compactă și mai atractivă vizual.

De asemenea, JBL GO mai are momente când se conectează după mai multe încercări la smartphone, laptop sau ce alt dispozitiv folosești, autonomia bateriei nu trece de regulă de 4-5 ore și nu este rezistentă la apă.

Așadar, dacă aveți prieteni care obișnuiesc să se uite la filme de pe smartphone, să vorbească la telefon în mașină sau să consume mult conținut audio-video indiferent unde s-ar afla, boxa portabilă Sony EXTRA BASS SRSXB01B ar putea fi un cadou inspirat pentru ei.

Dacă mai aveți și alte curiozități despre această mini boxă, ca o jucărie, așteptăm să ne scrieți în comentarii.

În curând întocmim lista cu cei care ne-ați scris de pe 17 decembrie 2018 până acum la postările cu produsele Sony testate la Noobz și extragem 2 câștigători. Multă baftă! Detalii aici.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!