Home Smart Gadgets Samsung Galaxy Buds: Hands-on la MWC 2019

Samsung Galaxy Buds: Hands-on la MWC 2019

0
Samsung Galaxy Buds

Am interacționat cu Samsung Galaxy Buds pentru prima dată la Mobile World Congress 2019. Astfel, am reușit să ne facem o primă impresie, care este surprinzător de bună.

Așteptăm să le testăm în plină acțiune, în sala de fitness. Cât și la birou, pe stradă sau în vacanțele prin România și străinătate, pe care le puteți urmări pe canalul de YouTube Noobz.

Galaxy Buds sunt foarte confortabile, pot fi ușor controlate și oferă un sunet foarte clar. Dimensiunea lor compactă le face super portabile și ușor de transportat în buzunarul de la pantaloni sau în geantă.

Samsung Galaxy Buds este un accesoriu pentru viața ta super activă

Sunt potrivite atât pentru activitățile fitness, cât și pentru utilizare la birou. Ca să nu mai spunem de serile în care faci binging pe Netflix de pe laptop, tabletă sau smartphone.

Sunetul Samsung Galaxy Buds este produs de AKG. Enhanced Ambient Sound vă permite să auziți clar ce se întâmplă în mediul înconjurător. Chiar și în timp ce căștile sunt în urechi, astfel încât să rămâneți conștienți și de ce se întâmplă în exterior.

Reacția mea o puteți vedea chiar în videoclipul de mai sus. Deși îmi era teamă să nu vorbesc prea tare, să nu țip, faptul că auzeam totul în jurul meu, mi-a permis să am un ton al vocii moderat.

Poți să utilizezi căștile Galaxy Buds pentru a apela pe cineva sau pentru a asculta muzică. Pentru atunci când lansezi apeluri vocale sau audio-video, sunetul premium se extinde și la sunetul vocii tale.

Microfonul Adaptive Dual utilizează un microfon interior și unul exterior în fiecare cască. Astfel încât poți să folosești vocea atât în medii liniștite, cât și în medii zgomotoase.

Bateria Buds ține până la 6 ore de streaming Bluetooth sau altfel spus 7 episoade din serialul preferat. Dacă vorbești la telefon, ajunge până la 5 ore.

Carcasa compactă oferă o încărcare de până la șapte ore

Printr-o încărcare rapidă de doar 15 minute, carcasa oferă căștilor 1,7 ore de utilizare.

Cu încărcarea wireless și Wirelless PowerShare între device-uri poți obține o încărcare rapidă de la Galaxy S10. Mai multe detalii despre cum funcționează partajarea energiei de la S10 la accesorii, aflați din interviul cu Mark Notton.

Galaxy Buds se integrează cu Bixby pe cele mai recente dispozitive mobile Galaxy. Astfel încât puteți activa asistentul inteligent rapid fără să puneți mâna pe telefon. Pur și simplu folosiți vocea pentru a efectua apeluri, pentru a trimite mesaje text sau pentru a verifica bateria căștilor.

Întrebările despre Samsung Galaxy Buds le așteptăm în comentarii. În curând le vom avea și la test și revenim cu review-ul detaliat.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version