Home Divertisment Gaming Review Secretlab OMEGA după 2 luni de utilizare

Review Secretlab OMEGA după 2 luni de utilizare

0

În ianuarie am instalat noile scaune Secretlab OMEGA și TITAN. Vă promiteam atunci că revin cu review Secretlab OMEGA după o perioadă de utilizare. Cristi va împărtăși într-un articol separat despre experiența lui cu TITAN.

Peste 300 de ore pe lună în șezut

La un calcul rapid, petrec peste 300 de ore pe lună stând în șezut. Uneori, ajung și la 360 de ore. În funcție de cât de mult am de lucru sau cât trebuie să călătoresc. Gândiți-vă ce înseamnă acest lucru pentru coloana vertebrală și oase în general.

Am ajuns chiar să glumesc pe seama faptului că mi s-au tocit hainele de la cât am stat în fund. Dar glumele nu mai sunt atât de plăcute când încep să îți amorțească mâinile. Și nu doar mâinile. Să te doară capul, mușchii coapselor sau să îți pierzi puterea de concentrare.

Când cei de la Secretlab au spus că îmi trimit OMEGA, așteptările au fost foarte mari. Modelul este foarte popular, iar review-urile de pe internet erau pozitive. Dar pentru că testez zilnic o mulțime de produse, am spus că prefer să mă conving singură.

Și, iată-mă acum, după 2 luni de utilizare, spunând povestea mea cu OMEGA.

OMEGA este scaunul gândit pentru mine

Sunt tânără, am doar 28 de ani. Dar, asta nu înseamnă că nu am nicio problemă medicală. Am spondiloză cervicală încă de la vârsta de 14 ani. Credeți-mă, știu ce înseamnă să ai mereu mâinile amorțite și să dezvolți contracturi. De vreo 4 ani de zile, am descoperit să am și discopatie lombară.

E greu să îți dai seama de aceste probleme la timp. De regulă, le depistezi atunci când deja nu mai ai ce să faci. Sau, mai ai ce să faci: masaj, kinetoterapie și înot. Dar pentru toate aceste activități, trebuie să ai timp. Pe lângă acest aspect, dacă nu menții o postură zilnică corectă, în scurt timp problema recidivează.

Construcția ergonomică a scaunului OMEGA de la Secretlab are grijă de postura ta. În plus, materialele din care este făcut scaunul sunt deosebite. Oferă un sentiment premium când îl utilizezi. Mânerele nu sunt plăsticoase, încheieturile nu scârțâie, șezutul nu e nici tare, nici moale. Vă spun, scaunul OMEGA e exact ce trebuie.

OMEGA este echivalentul calității. Dacă ai o înălțime între 160 – 180 cm și o greutate între 50 – 80 kg, de el ai nevoie. Desigur, susține până la 110 kg. Dar, dacă tot ești mai dezvoltat, n-ar fi rău să te uiți și la TITAN.

Nu intru în detalii legate de specificații. Aveți tot ce trebuie pe site-ul Secretlab. Pentru că Secretlab le livrează direct, nu există terți, găsești mereu diferite promoții. Spre exemplu, prețul OMEGA pornește de la 329 euro. 899 euro costă modelul premium NAPA Leather. În funcție de țara în care te afli, poți prinde și promoția de livrare gratuită. Dar afli mai multe despre ea când lansezi comanda.

Eu folosesc de 2 luni de zile OMEGA Stealth. Și, garantez – merită fiecare bănuț.

Review Secretlab OMEGA – Postura la calculator a fost întotdeauna o problemă pentru mine

Simți beneficiile utilizării unui scaun cum este OMEGA din prima clipă în care te așezi pe el.

Înainte, am folosit scaune de gaming, am avut scaune de birou din pânză. Am folosit inclusiv scaune de birou care costau 400 euro, dar era numai firma de ele. Iar repercursiunile s-au simțit întotdeauna la nivelul spatelui și al capului.

Cel mai mult cred că mi-a fost afectată sănătatea când eram în clasele I-IV, în băncile din lemn. De acolo cred că a început degradarea coloanei mele vertebrale. La care s-a adăugat căratul ghiozdanului de 7 – 8 kg. Ca să nu mai spun de faptul că, niciodată nu am stat corect pe scaun când am lucrat de la birou.

Secretlab OMEGA se reglează pe înălțime. Apoi, ajustezi spătarul în funcție de poziția de care ai nevoie. Mânerele se reglează pe înălțime și ele. Le poți muta stânga-dreapta, în funcție de cum îți menții brațele când stai la PC.

Dacă ai nevoie să te întinzi, spătarul OMEGA se lasă pe spate. Astfel, obții un mini-pat. E numai bun atunci când te uiți la seriale sau te joci ceva mai mult timp. Eu îl mai las pe spate când simt că am gâtul prea tensionat și începe să mi se înfierbânte ceafa.

Review Secretlab OMEGA – Ce îmbunătățiri am văzut în cele 2 luni 

Înainte să folosesc OMEGA, după nici 2 ore la birou îmi amorțeau brațele. Acum, pot să lucrez și până la 4 ore fără oprire și sunt bine. Brățara fitness îmi mai amintește să mă ridic și să merg regulat. Dar, uneori mă ridic, alteori amân.

Din păcate, facem asta cu toții. Drept urmare, tot mai mulți ne plângem de dureri de spate.

Nu mă mai doare zona lombară deloc. Pernuța cu spumă de memorie, îmbrăcată în velour este perfectă. Nu e nevoie să îi schimb poziția când stau la birou. Nu se mișcă în jos și în sus. Nu presează pe zona lombară și se mulează perfect pe forma corpului.

Am înălțimea la nivelul inferior recomandat, de 164 cm. Astfel, perna pentru cap nu îmi susține ceafa cum mi-aș dori. Dar, o poziționez mai jos regulat. Încerc astfel să găsesc modul perfect prin care să-mi odihnesc capul.

De asemenea, nu mai simt că poziția pe care o am pe scaun presează sciatica. Înainte, avem momente când îmi amorțeau fesele.

Au trecut 2 luni de utilizare intensă și scaunul Secretlab OMEGA arată ca nou. Asta deși stau zeci de ore pe săptămână la birou. Șezutul și spătarul sunt făcute din spumă cu întărire la rece, îmbrăcată în piele ecologică. Șezutul nu ia forma feselor, zici că nici nu a stat cineva pe scaun.

Review Secretlab OMEGA – Concluzii

Recomand Secretlab OMEGA tinerilor care vor să nu aibă probleme de sănătate la maturitate. Recomand OMEGA doamnelor și domnișoarelor care vor să aibă o poziție corectă și elegantă la birou.

Recomand OMEGA persoanelor care au probleme cu spatele. Fie cele clasice, pe care le am și eu, fie unele mai grave. Este foarte important pe ce scaun stai, fie chiar și pentru o oră. Tot ce e de la 10 minute în sus începe să afecteze fiecare vertebră și grupă musculară.

Raportul calitate-preț îl consider corect. Iar dacă iei în calcul că dăm uneori și 1000 euro pe un telefon, 300 euro pentru scaun înseamnă nimic.

Cu riscul de a mă repeta, vă recomand să luați în serios scaunul pe care îl folosiți. Să vă asigurați în permanență că aveți o postură corectă la birou. Că vă ridicați periodic de pe scaun și faceți mișcare. Noi avem bandă de alergat în casă. La fiecare 60 de minute pe scaun, mergem pe bandă 3 minute. Găsiți și voi o modalitate prin care să creați un echilibru.

Dacă mai aveți și alte curiozități despre Secretlab OMEGA, aștept să îmi scrieți. Din punctul meu de vedere este cel mai bun scaun pe care am stat până acum.

Cum comanzi Secretlab OMEGA, de ce ții cont și cum se instalează.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version