Home Smart Smartphones Apple lansează un nou iPhone mic

Apple lansează un nou iPhone mic [ZVON]

0

Fanii iPhone-urilor cu diagonale mai mici de 5 inch primesc o veste bună. Se pare că, Apple lansează un nou iPhone mic anul viitor în martie. Este vorba despre un telefon care va avea o diagonală de 4.7 inch.

Informația vine de la Economic Daily News și este preluată de Macrumors. Potrivit zvonurilor, iPhone-ul va arăta la fel cu iPhone 8, telefon care a venit și în versiune de 4.7 inch.

Aceeași Mărie, cu altă pălărie

Ideea din spatele acestui iPhone mai mic se aseamănă cu cea din spatele iPhone SE. Apple va reîmpacheta tehnologie veche într-un pachet nou. Va oferi noul produs cu funcții vechi la un preț mai mic decât al modelelor actuale.

Acest lucru se presupune că ar trebui să fie mai atractiv pentru consumatorii din piețele emergente.

Apple lansează un nou iPhone mic

La exterior, noul iPhone de 4.7 inch va arăta la fel cu iPhone 8. Inclusiv în ceea ce privește butonul de home și marginile mari. Dar, la interior, se zvonește că vom putea avea parte de componente hardware mai bune. Inclusiv de procesorul Apple A13.

De asemenea, telefonul va avea o singură cameră principală, iar memoria va porni de la 128 GB stocare internă.

Prețul noului iPhone va fi de aproximativ 649 dolari. Spre exemplu, iPhone 8 cu 64GB costă în prezent 599 dolari. Pe de altă parte, iPhone XS costă 999 dolari.

Apple a apelat în ultima perioadă la o strategie prin care linia iPhone să includă configurații de telefoane mai vechi, dar accesibile. Un exemplu ar fi iPhone XR, iPhone 8 și iPhone 7. Totul a început cam de prin 2016.

Ce părere ai despre decizia Apple de a lansat încă un iPhone mic? Oare câți dintre utilizatorii de dispozitive mobile au ales să cumpere iPhone XR sau iPhone XS și de ce? Scrie-ne ce crezi în comentarii!

Abonează-te la YouTube Noobz

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version