Home Recomandăm Samsung The Sero, televizorul pentru generația Instagram

Samsung The Sero, televizorul pentru generația Instagram

0

Samsung The Sero este televizorul vertical creat de gigantul sud-coreean pentru generația Instagram. Vorbim despre un TV cu diagonala de 43 inch gândit special pentru millennials. Acesta a fost construit pentru a putea fi utilizat atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Samsung The Sero – Cum a luat naștere

S-a ajuns la orientarea verticală a The Sero în urma studiilor cu privire la apetența generației millennials pentru conținutul de pe dispozitivele mobile.

”Samsung va continua să introducă ecrane care respectă gusturile personale ale consumatorilor.”, declară președintele Divizei Display Samsung, Han Jong-hee, într-un comunicat de presă.

Generația tânără se simte mult mai confortabil cu orientarea portret. Vedem asta pe Snapchat, Instagram, TikTok și alte platforme social media. Astfel, crearea unui televizor care să se potrivească acestui stil de consum, ar trebui să producă interes.

În 2017, Samsung a lansat ”The Frame”, care transforma un TV clasic într-o operă de artă.

The Sero face parte din aceeași familie cu The Frame, dacă e să ne luăm după design. Ambele au un design dreptunghiular cu margini extrem de subțiri.

Cu ce este diferit The Sero

Diferența notabilă vine la capitolul vizionare verticală. Aici The Sero face diferența.

Pentru că poți să întorci smart TV-ul în poziție verticală, vizionarea conținutului de pe telefon e mai simplă. Poți sincroniza dispozitivele prin împerechere NFC, iar orice vezi pe dispozitivul mobil poți oglindi pe TV.

The Sero funcționează ca oricare alt televizor care oferă suport pentru canalul 4.1, sunet de 60 wați, control Bixby și altele. Samsung nu a oferit pentru moment alte specificații. Dar, cel mai probabil, The Sero va oferi o rezoluție 4K Ultra HD.

Samsung spune că The Sero se va lansa în Coreea la finalul lunii mai. Disponibilitatea în SUA și celelalte piețe nu a fost confirmată, încă. Cât despre prețul televizorului, acesta ar putea fi de aproximativ 1,635 dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version