Home Divertisment Gaming Secretlab Game of Thrones sunt scaunele de gaming lansate de HBO și...

Secretlab Game of Thrones sunt scaunele de gaming lansate de HBO și Secretlab

0
Secretlab Game of Thrones sunt scaunele de gaming lansate de HBO și Secretlab

Secretlab Game of Thrones este colecția limitată de scaune de gaming destinată fanilor serialului. HBO și Secretlab și-au unit forțele pentru a face acest lucru posibil.

Parteneriatul s-a concretizat pentru a sărbători ultimul sezon al serialului care a cucerit consumatorii de divertisment – Game of Thrones. Secretlab este producător de scaune de gaming, produse pe care le-am testat și le folosim și noi la Noobz.

Secretlab Game of Thrones – colecție limitată de scaune de gaming

Secretlab, alături de HBO Licensing & Retail lansează primele scaune de gaming oficiale cu tematică Game of Thrones. În acest mod, se dorește marcarea ultimului sezon al seriei Game of Thrones, care a început pe 14 aprilie 2019.

Secretlab Game of Thrones este disponibilă în ediție limitată care cuprinde 3 variante de scaune. Fiecare model va oferi fanilor posibilitatea să adere la casa preferată. Versiunile oficiale vor avea blazoanele caselor Stark, Targaryen și Lannister.

Colecția este disponibilă pentru ambele modele flagship Secretlab. Astfel, doritorii pot opta, fie pentru modelul Secretlab Omega, fie pentru Secretlab Titan.

Fiecare scaun oferă standardele înalte de calitate de care utilizatorii se pot bucura. Vorbim despre mecanisme multi-tilt, mânere reglabile pe patru direcții și spumă întărită la rece. Modelul Titan oferă, în plus, suport lombar integrat și ajustabil, în vreme ce Omega vine cu pernă cu spumă de memorie.

Pe lângă povestea incredibilă pe care Game of Thrones o are, direcția și estetica promovate de serie sunt fenomenale și fără precedent.

Designerii noștrii, fiind fani ai acestui tip de estetică, au realizat mai multe concepte Game of Thrones care arătau atât de bine încât a trebuit să facem pasul pentru a realiza această colaborare care să implice scaunele noastre.

Fanii Game of Thrones pot acum să vizioneze sezonul 8 al mult așteptatului serial, reprezentând casa lor preferată, întinși în scaunele noastre extrem de confortabile”, a declarant Ian Alexander Ang, CEO și cofondator Secretlab.

Colecția este disponibilă în ediție limitată și poate fi precomandată de pe site-ul Secretlab la linkul  www.secretlab.co/gameofthrones.

Versiunea Secretlab Titan poate achiziționată la un preț de 429 euro, în vreme ce versiunea Secretlab Omega este disponilbilă la un preț de 389 euro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version