Home Smart Tablete Wacom lansează Intuos Pro Small, o nouă tableta grafica

Wacom lansează Intuos Pro Small, o nouă tableta grafica

0

Wacom lansează Intuos Pro Small, o nouă tabletă grafică compactă. Este vorba despre un nou model “Small” al gamei sale profesionale de tablete cu touch și stilou, destinate creativilor.

Noua tabletă Wacom Intuos Pro Small completează seria Intuos PRO. Alături de Intuos Pro Medium și Intuos Pro Large, oferă o serie de caracteristici și avantaje, pentru a expune creativitatea.

Tehnologia Pro Pen 2 de la Wacom ce oferă peste 8.000 de niveluri de presiune. Ca de altfel și o sensibilitate excelentă la înclinarea stiloului şi o senzație naturală de creion pe foaie de hârtie. Cu acestea, artiștii își pot alege de acum și dimensiunea care li se potriveşte. Ei au de ales între formatul mic, mediu sau mare. Noua variantă mică vine cu aceeași suprafață de lucru ca și modelul precedent. Astfel, are potenţialul să devină soluția perfectă pentru artiștii mereu în mișcare.

Wacom lansează Intuos Pro Small

Asta pentru că dispozitivul are dimensiuni reduse, se conectează wireless, iar tehnologia de stilou fără baterie nu necesită încărcare.

“Noua tabletă Wacom Intuos Pro Small oferă precizie, stilou profesional şi opţiuni creative de brush strokes, pentru arta digitală, design și imagistică. Fie că ești un student care își ia tableta la sala de curs, sau un fotograf care are nevoie de mici retușuri de imagine într-o locație remote.” precizează Faik Karaoglu, Executive Vice President Branded Business Group, Wacom.

În plus, este o alegere inteligentă pentru cei ce au un spațiu de lucru limitat ca dimensiuni, și care caută o modalitate de a folosi tehnologia Pro Pen 2.”, adaugă Faik Karaoglu.

Toate cele trei variante ale tabletei Intuos Pro sunt dotate cu TouchRing și ExpressKeys. Șase pe varianta Small și opt pe variantele Medium și Large. Asta pentru a crea scurtături care să ajute procesul de creație.

Abilitatea de a folosi atât stiloul cât și touchscreen-ul, permite utilizatorilor să exploreze noi moduri de navigare. Și face ca experiența de creație să devină mai interactivă.

Din punct de vedere al design-ului, noul model este unul foarte slim. Acesta este echipat cu o carcasă din aluminiu anodizat și un suport de stilou elegant care conține 10 vârfuri de schimb.

Stilouri premium

Wacom Pro Pen 2 oferă cea mai avansată tehnologie de stilouri de la Wacom. Acestea au o sensibilitate la presiune de patru ori mai mare decât originalul Pro Pen.

Cele 8.192 de niveluri de presiune, recunoașterea înclinației și tracking-ul fără lag îți va oferi o senzație naturală în timpul desenelor. Switch-ul lateral al stiloului permite accesarea unui meniu de scurtături, ceea ce mărește considerabil viteza de lucru.

Wacom oferă două stilouri adiționale, Pro Pen 3D şi Pro Pen Slim, comercializate separat ca accesorii.

Pro Pen 3D oferă un buton dedicat executării comenzilor 3D. Precum rotirea obiectelor în aplicații 3D și CAD. Noul Pro Pen Slim vine în ajutorul artiștilor care își doresc un stilou mai subțire, capabil să ofere o senzaţie asemănătoare cu cea a unui creion clasic.

Ambele sunt compatibile cu familia Intuos Pro și pot ajuta la personalizarea și accelerarea experienței creative.

Configurații, preț și disponibilitate

Wacom Intuos Pro Small este disponibilă prin partenerii MGT Educaţional la un preţ de 229.90 euro. Prețurile celorlalte modele sunt: Medium (379.90 Euro) și Large (529.90 Euro). Vorbim despre preturi recomandate de retail, în euro, cu TVA inclus.

Toate aceste trei variante au conexiune Bluetooth și sunt compatibile cu Mac și PC.

Fiecare tabletă este însoțită de un stilou Wacom Pro Pen 2 plus suport pentru acesta și este dotată cu ExpressKeys, TouchRing și opţiuni multi-touch.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version