Home Sitemain Seria Samsung Galaxy A s-a lansat în România #GeneratiaLive

Seria Samsung Galaxy A s-a lansat în România #GeneratiaLive

0

Marți, seria Samsung Galaxy A s-a lansat în România. Am luat și noi parte la eveniment și puteți vedea imaginile dacă dați play la videoclipul de mai sus. În curând, o să și testăm telefoanele, așa că, dacă aveți întrebări, nu ezitați să le lăsați în comentarii.

Noua serie Galaxy A este concepută pentru felul în care oamenii trăiesc o viață conectată azi. Prin împărtăşirea experiențelor, captarea momentelor esențiale și redarea acestora live. Aceasta oferă smartphone-uri diverse și puternice care pot ține pasul cu interacțiunile spontane.

„Din momentul în care am decis să renunțăm la seria J, ne-am focusat întreaga atenție dezvoltării unei noi game mid-range. Care să înglobeze cele mai bune specificații într-o serie de telefoane gândite pentru un spectru cât mai larg de consumatori. Am încorporat acele feature-uri care contează cel mai mult pentru utilizatori.

Cele mai recente inovații ale camerei, un design surprinzător și performanță de top. Pentru că un segment important de utilizatori îl reprezintă generația Z, am gândit un smartphone care inaugurează o experiență mobilă nouă. Anume Galaxy A80, primul telefonul cu cameră rotativă de la Samsung.”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division Romania & Bulgaria, Samsung Electronics România.

Seria Samsung Galaxy A este gândită pentru #GenerațiaLive

Samsung Galaxy A80 este vârful gamei A. Dispozitivul mobil este special gândit pentru nativii digitali. Galaxy A80 este dotat cu prima cameră rotativă Samsung. Aceasta oferă aceeași experiență atât pe spate, cât și pe cea frontală. Noul display Infinity AMOLED HD+ de 6.7 inci surprinde detaliile uimitoare. În vreme ce, sunetul marca Dolby Atmos oferă o experiență imersivă completă.

Galaxy A80 are o baterie inteligentă de 3.700 mAh. Aceasta reține obiceiurile zilnice și se folosește de acestea pentru a optimiza consumul de energie al bateriei. Cu funcția Super-Fast Charging de 25W o să stați cât mai puțin timp cu telefonul la încărcat. Dispune și de senzor de amprentă integrat în ecran.

Mai multe despre celelalte telefoane din gama Galaxy A de la Samsung aflați din ”Se întâmplă în tech marți”. În curând, revenim cu review-uri pe Noobz pentru toate telefoanele acestei game.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version