Perfect Day este înghețata cremoasă fără proteină ​​animală

Mădălina Gănescu
- 16.07.2019, 15:19 în
15

SHARES
perfect day

Perfect Day spune că, a descoperit o metodă de a face înghețată cremoasă fără proteină ​​animală. Compania Perfect Day anunță după cinci ani și 60 de milioane de dolari în susținerea de capital, înghețata din proteină ​​din zer recoltată din drojdie modificată genetic.

Piața de înghețată non-lactată a explodat în ultimii ani. Într-un raport din 2017, se aștepta ca cererea de înghețată fără lapte să crească cu 50%. Asta datorită creșterii veganismului și creșterii disponibilității (și popularității) ingredientelor non-lactate. Vorbim despre ingrediente precum laptele de ovaz, nucă de cocos și chiar năut.

Ce face Perfect Day diferit?

Oricine a gustat înghețată non-lactată știe că, uneori aceasta pare nisipoasă, vaporoasă. Sau pur și simplu … nu e același lucru cu înghețata traditională.

Asta pentru că unul dintre lucrurile care fac înghețată atât de cremoasă este proteina din zer. De altfel, predominantă în laptele de vacă. Laptele din caju și laptele din nucă de cocos se apropie pentru că, la fel ca și omologii lor derivați din bovine, conțin o mulțime de grăsimi. Ceea ce îi ajută să ofere acea textură cremoasă.

Perfect Day se presupune că ar fi creat compromisul final între vegani, cei care suferă de intoleranță la lactoză și restul populației. Prin faptul că a proiectat drojdia pentru a produce proteină ​​din zer.

Este modificat genetic?

Da și nu. Pe site-ul său, Perfect Day spune că drojdia este modificată genetic pentru a transforma zaharurile în zer și cazeină. Dar compania spune că numai zerul „curat” este utilizat în înghețată.

Funcționează?

Nu știm sigur. Un scriitor vegan de la The New Food Economy a găsit produsul suficient de cremos în comparație cu alte varietăți vegane de înghețată. Dar, verdictul nu este încă final în ceea ce privește gustul în comparație cu înghețată din lapte de vacă.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!