Home Smart Gadgets Am testat peria facială FOREO LUNA mini 3 – Iată verdictul!

Am testat peria facială FOREO LUNA mini 3 – Iată verdictul!

0

Astăzi vorbim despre lucruri mai atipice aici la Noobz. Despre îngrijire și frumusețe cu ajutorul tehnologiei. Cine ne urmărește de la începuturi, știe că am mai realizat review la produsele Foreo. Astăzi, vă arăt experiența mea cu un nou produs al producătorului suedez. Am testat peria facială FOREO LUNA mini 3 – Iată verdictul!

M-am gândit că este necesar să și exemplific cum se folosesc produsele Foreo. La urma urmei, ne uităm la un review pentru că ne interesează cum arată, cum funcționează și care este plus valoarea pe care ne-ar putea-o aduce un produs.

Foreo lansează un nou produs pentru curățare și hrănire a tenului – LUNA mini 3

Eu folosesc deja de câteva luni Luna Play Smart și UFO mini în rutina mea zilnică de îngrijire. LUNA mini 3 nu face decât să întregească un peisaj de îngrijire a pielii feței, pe care ar trebui să îl urmăm zilnic nu doar noi, femeile, ci și bărbații.

Da, o să spuneți că produsele Foreo sunt dedicate femeilor. Că sunt viu colorate și toată nebunia asta cu demachiat, peeling, spălare aprofudată și hrănire a tenului este mai degrabă o corvoadă pentru bărbați, decât o plăcere.

Știți cum arată colțul din baie al bărbatului: șampon și gel de duș. Și cum arată restul de baie al femeii: gel pentru curățarea tenului, gel pentru curățarea corpului, gel intim, ser și mască pentru ten. Continuând cu loțiune hrănitoare pentru corp, cremă pentru mâini, cremă pentru tălpi, șampon, balsam și vreo 3 tipuri de măști de păr.

Protejează-ți tenul de aerul poluat și bacterii

Produsele de curățare și îngrijire a tenului este musai să le folosești mai ales atunci când te expui poluării zilnice. Și, din păcate, în orașele mari din România nu ducem lipsă de așa ceva. Vă spuneam recent în videoclipul despre taxa auto care ar putea fi introdusă în București că a noastră capitală se află pe locul 6 în Europa când vine vorba de poluarea aerului.

Desigur, atunci când ești expus la un grad ridicat de poluare, trebuie să ai grijă nu doar de ce se află la exterior, ci și de interior. Dar, astăzi vreau să vorbim strict despre curățarea și hrănirea tenului.

Ce înseamnă pentru mine o rutină zilnică de curățare

Aceasta se impune mai ales în acele zile în care trebuie să filmăm pentru canal. Machiajul este un rău necesar care, dacă nu este îndepărtat corespunzător de pe piele și din profunzimea ei, duce la dezvoltarea ridurilor, eczeme, coșuri și alte tipuri de iritații.

Când eram adolescentă sau în facultate, recunosc, ca orice tânără, veneam din club și adormeam machiată. Iar urmările se văd, pentru că nu am în ziua de astăzi un ten neted, fără imperfecțiuni.

Desigur, nu este necesar să folosiți trei produse de la Foreo pentru curățare și îngrijire. Car dacă, totuși, le puteți avea pe toate, e bine fiecare să aibă întrebuințarea sa. Eu folosesc LUNA mini 3 pentru curățare în profunzime pentru că are perii mai mari și are o acoperire mai mare. Este esențial să curăți foarte bine pielea, pentru ca mai apoi să intri în profunzimea ei cu produsele de hrănire.

La pasul doi, folosesc Luna Play Smart pentru aplicarea serului de la Foreo sau pentru aplicarea unei creme hrănitoare. Nu folosesc de fiecare dată aceleași produse de îngrijire, obișnuiesc să le alternez în funcție de cum îmi simt pielea. Când este mai uscată, aplic ser, când este luminoasă, folosesc doar o cremă pe bază de acid hialuronic. Dar, aceste aspecte le descoperi pe parcurs la pielea ta.

Iar la final, folosesc UFO mini pentru aplicarea unei măști. Dacă știu că nu filmez nimic în ziua în care îmi fac rutina, parcurg toți cei trei pași în aceeași ședință. Dacă filmez și mă machiez peste zi, nu mai aplic masca dimineața, o aplic la rutina de seară. Prefer masca de zi de la Foreo, pentru o simt mai potrivită pentru tipul meu de ten. Așa că o folosesc și dimineața și seara.

Am testat peria facială FOREO LUNA mini 3. Dar, cum funcționează toate cele 3 dispozitive pe care le am de la Foreo?

Simplu. Atunci când le achiziționezi, trebuie să descarci în smartphone aplicația Foreo din App Store sau Play Store și să introduci rând pe rând dispozitivele în ea. Interfața aplicației este foarte prietenoasă și intuitivă, iar de când am folosit primul produs Foreo până astăzi a primit mai multe îmbunătățiri.

De data aceasta am avut de adăugat în aplicație doar Luna mini 3. Celelalte două dispozitive fiind deja înregistrate. Tot ce a trebuit să fac a fost să apăs pe butonul ”Adaugă dispozitiv”, să selectez ”Luna mini 3” și să țin apăsat 5 secunde butonul pentru Bluetooth.

Imediat aplicația mi-a înregistrat dispozitivul pentru a putea începe să-l folosesc. Poți să introduci la fiecare produs Foreo în parte data de achiziție, să încarci dovada de achiziție și de unde l-ai cumpărat. Doar așa vei putea să beneficiezi de garanție dacă se va întâmpla ca produsele să se defecteze.

Am testat peria facială FOREO LUNA mini 3 – Iată verdictul!

Luna mini 3 îți îngrijește delicat pielea, îndepărtează transpirația și sebumul și îți lasă tenul moale și pregătit pentru a fi hrănit. Îl poți folosi înainte și după un antrenament la sala sau dimineața și seara când îți curăți tenul.

Modul Glow Boost asigură, cu o apăsare rapidă, o rutină de 30 de secunde de curățare eficientă a pielii. Poți să ajustezi intensitatea curățirii tenului în funcție de preferințe. Eu prefer nivelul maxim de curățare, pentru că îmi este și masat tenul, o senzație, de altfel, foarte plăcută.

Iar pentru că noi, femeile, în mod special, obișnuim să pierdem lucruri, fie că vorbim despre cheile de la casă sau mașină sau orice altceva, Foreo s-a gândit să ne vină în ajutor.

Așa că, a introdus o dată cu Luna mini 3 și funcția ”Găsește dispozitivul meu”. Nu dai de Luna prin casă sau în geantă, intră în aplicație, apasă pe ”Găsește dispozitivul meu Luna”, iar magia se întâmplă imediat.

Știți foarte bine că pe Noobz nu recomandăm decât produsele pe care le-am testat și în care credem cu tărie. Luna mini 3 și frații săi mai mici, Luna Play smart și UFO mini sunt trei dispozitive care merită să-și facă loc în rutina de îngrijire a oricărei persoane.

Aștept să îmi scrieți în comentarii dacă mai aveți și alte întrebări. Următorul produs de la Foreo pe care aș vrea să îl introduc în colecție este ISSA – periuța de dinți inteligentă. Dar, asta după ce îmi dau jos aparatul dentar la finalul lunii octombrie.

Sper că v-au fost utile informațiile pe care vi le-am oferit despre produsele Foreo. Găsiți aici detalii despre noul produs de la Foreo – LUNA mini 3.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version