Home Divertisment Gaming Google laudă Stadia: Este mai rapid decât hardware-ul local

Google laudă Stadia: Este mai rapid decât hardware-ul local

0
Google laudă Stadia: Este mai rapid decât hardware-ul local

Google laudă Stadia și spune că este mai rapid și mai receptiv decât hardware-ul local. Potrivit unui inginer de top, care lucrează la Stadia, predictibilitatea este cheia.

Un director de top de la Google spune că Stadia ar putea rula jocurile mai repede decât hardware-ul local. Aici include console de jocuri precum Xbox One și PS4 sau un PC pentru jocuri.

Pentru majoritatea dintre noi, declarația pare trasă de păr și exagerată. Totuși, Google intenționează să folosească o serie de tehnici pentru a ajuta la combaterea latenței cauzate de viteze de conectare.

În cele din urmă, credem că într-un an sau doi vom avea jocuri care rulează mai repede și se simt mai receptivi în cloud decât la nivel local”, a declarat Madj Bakar, vicepreședinte Stadia. „Indiferent de cât de puternică este mașina locală“, a completat acesta.

Bakar nu spune că Stadia va fi perfectă odată ce ajunge la utilizator. El spune că serviciul se va îmbunătăți pe măsură ce Google va remedia toate problemele.

Google laudă Stadia: Cum se diferențiază de consolele convenționale

Între tehnologiile pe care Google se bazează se enumeră și „Latency Negativă”. Acest termen este folosit de Google pentru a descrie buffer-ul său de flux mare. Acest buffer stimulează ratele de cadru ale serverului pentru a compensa încetinirea. Acest buffer folosește și un algoritm care va prezice pe care butoane este probabil ca utilizatorul să apese în continuare. Astfel este compensată orice latență cauzată de conexiunea la internet.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version