Home Evenimente Cât costă semnătura lui Steve Jobs pe o dischetă

Cât costă semnătura lui Steve Jobs pe o dischetă

0

Te-ai întrebat vreodată cât costă semnătura lui Steve Jobs pe o dischetă? Îți spun eu, cel puțin zeci de mii de dolari.

Casa de licitații PR Auction a vândut o dischetă semnată de regretatul co-fondator Apple, Steve Jobs, decedat în anul 2011. Acesta a lăsat în urma sa una dintre cele mai de succes companii producătoare de telefoane – și nu numai – din lume.

Cât costă semnătura lui Steve Jobs

Semnătura acestuia pe dischetă a fost vândută pentru nici mai mult, nici mai puțin de 84.115 dolari. Cu alte cuvinte, echivalentul a 84 de telefoane iPhone 11.

Discheta conține un software folosit în jurul anului 1988, numit Macintosh System Tools 6.0.

PR Auction spune că discheta este foarte valoroasă, datorită faptului că Jobs era reticent când venea vorba să dea autografe, susținând că Apple e o muncă de echipă.

Prețul inițial al dischetei

Cu toate că PR Auction a estimat valoarea dischetei la 7.500 de dolari, piesa de colecție a fost vândută pentru un preț mult mai mare decât cel inițial.

Nu este prima dată când semnătura lui Steve Jobs este vândută pentru prețuri așa mari. În septembrie, un poster original Toy Story semnat de co-fondatorul Apple s-a vândut cu peste 30.000 de dolari. Anul trecut, o cerere de angajare de-a acestuia, din anul 1973, a fost vândută pentru suma de 174.000 de dolari.

Totuși, prețul dischetei nu este la fel de impresionant, în comparație cu suma de 815.000 de dolari dați pe un Apple 1. Acesta a fost vândut la o licitație de caritate din anul 2015.

PR Auction s-a bucurat de un succes enorm pe urma lucrurilor de valoare sau semnate de Steve Jobs. Casa de licitații a mai vândut un ziar, un manual Apple Mac OS X, un poster NeXTWORLD – toate semnate de Steve Jobs.

Pentru Apple, cea mai recentă vânzare arată că interesul oamenilor pentru de bunurile semnate de Steve Jobs este în creștere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version