Home Smart Smartphones Vânzările Samsung Galaxy Fold sunt peste așteptări

Vânzările Samsung Galaxy Fold sunt peste așteptări

0

Vânzările Samsung Galaxy Fold sunt „peste asteptări”, atât global, cât și în România. Tiberiu Dobre, Head of IT & Mobile Samsung România a declarat pentru Noobz că Fold a fost primit neașteptat de bine.

Vânzările impresionante au fost înregistrate într-o proporție egală online versus în magazine. În ciuda părerilor negative care au tot fost exprimate anul acesta în mediul online, Galaxy Fold este un succes.

Primul smartphone pliabil de la Samsung a fost lansat în aprilie. Însă, au existat o serie de probleme neprevăzute cu acesta, precum crăparea ecranului la îndepărtarea unei folii de protecție.

Compania a anulat lansarea pe piață preț de câteva luni bune. În cele din urmă, gama a fost relansată în septembrie, cu îmbunătățiri la capitolul rezistență.

Președintele Samsung Electronics, Young Sohn, vorbește pentru prima dată de la lansarea telefonului despre vânzările acestuia.

Vânzările Samsung Galaxy Fold stau foarte bine.

După spusele lui Young Sohn, Samsung a vândut peste 1 milion de telefoane Galaxy Fold la nivel global. „Există un milion de oameni care doresc să folosească acest produs de 2.000 dolari„, spune Sohn.

Acesta a mai subliniat prin aceste cifre de vânzări faptul că există o piață destul de mare destinată telefoanelor scumpe. Prețul unui Galaxy Fold pornește de la 1.773 euro pentru versiunea 4G LTE din SUA, iar versiunea 5G  a acestuia începe de la 2.266 euro.

Prețul telefonului nu sperie clienții

Prețul pe care Samsung Galaxy Fold îl are nu pare să îi sperie pe canadieni. Astfel, un partener al companiei a dezvăluit faptul că în Canada au mai rămas foarte puține telefoane nevândute.

Asta în condițiile în care Galaxy Fold și-a făcut apariția pe rafturi în data de 6 decembrie. Prețul telefonului în Canada pornește de la 1.767 euro.

Deși aceste vânzări ale telefonului Samsung Galaxy Fold par foarte impresionante, tot nu se compară cu cele ale flagship-urilor high-end precumGalaxy S10.

Pe la jumătatea anului, Samsung avea vândute deja 16 milioane de dispozitive din categoria S10, inclusiv Galaxy S10, S10 Plus, S10e și S10 5G. În România, potrivit Samsung, cota de piață pe smartphone-uri a depășit 55%. Adică, peste jumătate dintre utilizatorii români de telefoane dețin la această oră un Samsung Galaxy.

Chiar și așa, telefoanele din categoria Galaxy Fold arată că, în ciuda unui preț incredibil de mare și a unei lansări cu provocări, Samsung poate vinde 1 milion sau mai multe de telefoane inovatoare.

Mai mult, Samsung plănuiește vânzări de 6 milioane de telefoane pliabile în 2020. Iar obiectivul nu este departe de a fi realizabil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version