Home Divertisment Gaming Sony dezvăluie logo-ul pentru PlayStation 5

Sony dezvăluie logo-ul pentru PlayStation 5

0

În cadrul conferinței de presă pe care Sony a susținut-o la CES 2020, compania dezvăluie logo-ul pentru PlayStation 5. De asemenea, Sony anunță și că au vândut peste 5 milioane de ochelari PlayStation VR. Asta, de la lansarea din octombrie 2016 până în prezent.

Sony dezvăluie logo-ul pentru PlayStation 5 și alte detalii despre consolă

Cum era de așteptat, logo-ul este neschimbat de la PS3 încoace. Singurul lucru prin care se diferențiază de celelalte este, desigur, cifra. Fontul este același și nu există alte modificări de design pentru logo.

Detalii și zvonuri despre PS5 au tot circulat în ultimele luni. Da, s-a tot discutat despre lansarea noii console de ultimă generație în decursul acestui an. Însă, nu se știe care este designul acesteia, comparativ cu Xbox Series X. Microsoft a prezentat noul Xbox pentru prima dată la The Game Awards, la finalul anului trecut.

Sony spune că PS5 va dispune de grafică 8K, tehnologie ray-tracing, plus SSD-uri super rapide pentru a reduce timpul de încărcare și compatibilitate cu modelul anterior, PlayStation 4.

Vorbind despre partea de hardware, este de așteptat un procesor octa-core, bazat pe noua arhitectură de la AMD, Zen 2. De asemenea, produsul va dispune și de un GPU personalizat bazat pe hardware-ul Radeon Navi de la AMD.

Despre controller și altele de la conferință

Nu sunt foarte multe de zis despre controller-ul pentru PlayStation 5. Ce știm până în prezent este faptul că Sony va renunța la actuala tehnologie „rumble”. În schimbul acesteia, controller-ul va avea feedback haptic.

Așadar, va dispune de vibrații discrete și adaptive sub formă de feedback, care pot ajusta rezistența butoanelor atunci când sunt apăsate. Mai multe informații atât despre controller, cât și despre consolă sunt așteptate la expoziția E3 din Los Angeles în iunie.

Sony mai spune că PlayStation 4 s-a vândut în 104 de milioane de bucăți. PS4 a devenit a doua cea mai vândută consolă din istorie, după PS2. Vânzările de PS2 sunt de aproximativ 158 de milioane de unități. Dar, este puțin probabil că PS4 să ajungă la această performanță înainte de lansarea noii console PS5.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version