Home Divertisment Aplicaţii Utilizatorii Windows 10 pot lansa apeluri telefonice de pe PC

Utilizatorii Windows 10 pot lansa apeluri telefonice de pe PC

0

Utilizatorii Windows 10 pot lansa apeluri telefonice de pe PC. Dacă ai Windows 10 beneficiezi de capacitatea aplicației Your Phone de a lansa apeluri telefonice. Testerii Windows au primit funcționalitatea în luna octombrie anul trecut. Acum toată lumea o primește. Acest lucru le dă utilizatorilor Windows nu doar posibilitatea de a trimite mesaje de pe PC, ci și de a lansa apeluri telefonice.

Rolul aplicației Your Phone este de a-ți conecta calculatorul si telefonul . Aceasta îți permite să primești notificările de pe smartphone direct pe ecranul calculatorului. De exemplu, utilizatorul se poate bucura de beneficiul de a răspunde la mesaje utilizând tastatura calculatorului.

Să preiei apeluri de pe PC este încă un motiv prin care nu ar mai trebui niciodată să răspunzi la telefon. Sau cel puțin să nu mai trebuiască să te întinzi la telefon pentru a vorbi la el.

MSPoweruser au dat peste acestă dezvoltare si au observat că activarea apelurilor telefonice presupune să ceri permisiunea calculatorului tău.

Utilizatorii Windows 10 pot lansa apeluri telefonice de pe PC dacă au dispozitiv mobil Android

Îți permite să inițiezi sau să primești apeluri telefonice pe calculator, așa cum te-ai aștepta. Pentru a iniția apeluri telefonice, în aplicație există un cadran care iți oferă posibiltatea să faci asta direct din lista ta de contacte.

Când primești un apel, nu ești nevoit să răspunzi. Ai posibiltatea să trimiți apelul în căsuța vocală. Cum de altfel, ai alternativa de a respinge apelul și de a trimite un mesaj predefinit.

Aplicația Your Phone permite inclusiv ultilizatorului să lanseze un apel între telefon și calculator. Asta păstrând un istoric al apelurilor recente.

Pe scurt, este un beneficiu la îndemână și vine suplimentar muncii pe care Microsoft a depus-o de-a lungul timpului pentru dezvoltarea aplicației Your Phone. Asta include transformarea touchscreen-ului calculatorului tău într-o tabletă de artă uriașă pentru telefonul tau. În plus, se pare că se pregătește o funcție de transfer de conținut care va permite transferul de fișiere mai ușor între PC și smartphone.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version