Home Smart Smartphones POCO X2 costă 225 de dolari, dar nu vine în România

POCO X2 costă 225 de dolari, dar nu vine în România

0

Desprinderea Pocophone de brandul Xiaomi este tot mai aproape de a fi comunicată oficial. Vorbim deja de câteva săptămâni despre lansarea unor noi telefoane POCO, iar modelul despre care vorbim astăzi este POCO X2.

Pocophone F1 a fost un telefon cu specificații flagship la preț mid-range. Ceea ce a atras mare parte dintre utilizatori. Acum, se pare că vom vedea un nou astfel de dispozitiv mobil pe piață, care se numește POCO X2 și costă mai puțin decât ne-am fi așteptat.

Cu ce vine echipat POCO X2

Spre deosebire de Pocophone F1 și X2, acesta nu va are specificații chiar de top. În schimb, vine cu un procesor Qualcomm Snapdragon 730G pentru dispozitive mid-range. Rata de refresh a display-ului va fi de 120Hz.

La capitolul foto/video are un modul de cameră qvatruplă. Principal avem 64MP + 8MP + 2MP + 2MP, iar pentru selfie avem două camere, una de 20MP și alta de 2MP.

Memoria este de 8GB de RAM cu 256GB stocare internă. De asemenea, utilizatorii primesc suport pentru expansiune a memoriei de până la 512GB. Interfața va fi MIUI 11 pentru POCO. Dacă ai mai folosit un Pocophone, vei fi învățat cu ea. Dacă nu, îți va lua ceva vreme, deși nu e cu mult diferită experiența de cea pe care o ai pe oricare alt telefon Android.

Capacitatea bateriei este generoasă, de 4500 mAh, ceea ce va asigura o autonomie de până la 2 zile. Încărcarea rapidă se face la 27W.

În termeni de preț, am spus deja din titlu ce era de spus. 225 de dolari este un preț mai mult decât accesibil pentru un astfel de telefon. Însă, pentru moment, POCO X2 se lansează doar în India. Rămâne de văzut dacă vine sau nu și la noi.

Ce părere ai despre ce pregătește noul POCO X2? Ți l-ai cumpăra dacă ar ajunge și în România? Scrie-ne în comentarii!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version