Home Divertisment Aplicaţii TikTok introduce control parental pentru siguranța minorilor

TikTok introduce control parental pentru siguranța minorilor

0

Pe TikTok este foarte ușor să pierzi timp. Intri în aplicație pentru un video sau două și te trezești după două ore că ai uitat mâncarea pe foc și te-ai luat cu prea mult divertisment. Din păcate, pe TikTok nu găsim doar distracție, ci și multe pericole pentru minori. Motiv pentru care, TikTok introduce control parental, pentru ca părinții să verifice cât de mult timp petrec tinerii pe platformă.

TikTok introduce control parental

În cadrul noului mod de siguranță pentru familie, părinții pot controla cât de mult timp își pot petrece copii acestora pe platformă. Motivul acestui control este încurajarea utilizatorilor de a construi o “relație sănătoasă cu aplicațiile și serviciile online.”

Controlul parental al aplicației este una dintre noile initiative pe care oamenii le pot observa pe platformă. De asemenea, compania a colaborat cu una dintre cele mai umărite personalități pentru a crea videoclipurile de conștientizare a noii funcționalități. Scopul videoclipurilor este acela de a-i încuraja pe oameni să nu mai petreacă atât timp pe TikTok.

Aceste videoclipuri apar de obicei după ce un utilizator a stat o perioadă îndelungată pe platformă. Însă, utilizatorii pot trece peste videoclipul de atenționare fără să îl vizioneze.

Ce alte funcții aduce controlul parental al aplicației

Vom continua să introducem noi modalități de a păstra comunitatea în siguranță pentru ca aceasta să se concetreze pe ceea ce contează cu adevărat– crearea, partajarea și pe bucuria creativității comunității TikTok,” scrie TikTok pe blog.

De asemenea, modul pentru siguranța familiei va permite părinților să restricționeze cine poate să le trimite mesaje directe copiilor. De asemenea, permite dezactivarea în totalitate a opțiunii. Mai mult, părinții pot restricționa și tipul de conținut pe care minorii îl pot vedea pe aplicație.

Modul pentru siguranța familiei este disponibil în prezent doar în Marea Britanie. Însă, în următoarele săptămâni, acesta se va lansa și în alte regiuni, pentru ca toți părinții să beneficieze de acest control.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version