Home Evenimente Videoclip Lady Gaga filmat exclusiv cu iPhone 11 Pro

Videoclip Lady Gaga filmat exclusiv cu iPhone 11 Pro

0

Ai văzut noul videoclip Lady Gaga filmat exclusiv cu iPhone 11 Pro? Artista revine cu un nou single pentru fanii săi, numit „Stupid Love„, filmat în totalitate cu un iPhone.

Lady Gaga revine cu o nouă piesă după o pauză de aproximativ 3 ani

Deși vedeta nu a dispărut de tot din lumina reflectoarelor, aceasta a luat o pauză de la activitatea muzicală timp de aproximativ 3 ani. Stupid Love este prima piesă solo a cântăreței din 2017 până în prezent. Noua melodie anunță întoarcerea starului pop, care și-a lansat albumul Joanne în 2016.

Între timp, Lady Gaga a jucat în „A Star Is Born” alături de Bradley Cooper. Aceasta a ajuns pe prima poziție în Billboard în 2018 pentru coloana sonoră a filmului. De asemenea, aceasta a anunțat anul trecut că lucrează la al 6-lea album muzical și se vehiculează că produsul final se va numi „Chromatica.”

Billboard descrie videoclipul ca fiind la fel de „epic ca melodia„. La câteva ore după ce Gaga a anunțat lansarea noii piese printr-o fotografie cu un portret intergalactic, aceasta a postat și un scurt teaser al melodiei.

Videoclip Lady Gaga filmat exclusiv cu un iPhone

Lady Gaga a folosit hashtag-ul #ShotOniPhone pe Twitter pentru a anunța videoclipul melodiei. Artista nu a oferit mai multe detalii despre producția videoclipului, dar ceea ce știm sigur este că regizorul său este Daniel Askill.

Hashtag-ul indică faptul că videoclipul a fost realizat în totalitate cu iPhone 11 Pro. Nu este prima dată când un artist folosește un iPhone pentru a-și filma videoclipurile muzicale. Anul trecut, artista Selena Gomez a colaborat, de asemenea, cu Apple pentru a realiza videoclipuri muzicale pentru noul album al său, „Rare„. De altfel, imagini filmate tot cu ajutorul iPhone 11 Pro.

Poți viziona mai jos noul videoclip al artistei și ne poți împărtăși părerea ta despre el în comentarii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version