Home FILM Nokia prezintă noile telefoane în No Time to Die cu James Bond

Nokia prezintă noile telefoane în No Time to Die cu James Bond

0

Nokia prezintă noile telefoane în următorul film James Bond: No Time to Die, care va putea fi vizionat în cinema începând cu 12 noiembrie. Mai mult, prima apariție a primului telefon Nokia 5G al HMD Global va avea loc pe 8 martie, într-o reclamă.

Nokia prezintă noile telefoane într-un spot publicitar la noul film James Bond

Spotul publicitar o prezintă pe Lashana Lynch, agentul Nomi 00, finalizând o misiune cu ajutorul noului telefon al companiei. HMD Global intenționează să aducă mai multe detalii despre model pe 19 martie, la Londra.

Spotul face parte din campania globală de marketing a companiei. Acesta a fost regizat de Amma Assante, câștigătoarea premiului BaFta pentru regie.

HMD Global mai spune că ne putem aștepta ca modelele 7.2 și 3310 să-și facă apariția în noul film. Însă, nu se știe dacă și agentul 007 va folosi un telefon Nokia.

Până în prezent, zvonurile despre specificațiile telefonului Nokia 8.2 5G indică faptul că are un procesor Snapdragon 765G, o cameră principală triplă și un senzor de amprentă.

Nu este prima dată când agentul folosește un telefon al companiei

Posibilitatea ca Daniel Craig să folosească un telefon Nokia și în No Time to Die este destul de mare. În primul lui film ca agent 007, în 2006, Craig a folosit un telefon Nokia 8800. Acum, fiind ultimul film în rolul lui James Bond, este de așteptat ca acesta să folosească un nou model al companiei.

Craig a mai avut cereri de acest fel. Înaintea lansării filmului Spectre din 2015, Sony a dorit să-i ofere actorului suma de 5 milioane de euro pentru a poza cu telefonul companiei, Xperia Z4.

Cu toate acestea, Craig nu a fost încântat de oferta de la Sony, drept pentru care a refuzat. Răspunsul lui dintr-un email a fost făcut public. „James Bond folosește doar ce e cel mai bun … telefonul Sony nu este cel mai bun.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version