Home Servicii Cum sprijină Orange clienții în pandemia COVID-19

Cum sprijină Orange clienții în pandemia COVID-19

0

Cum sprijină Orange clienții în pandemia COVID-19? Orange vine în întâmpinarea clienţilor cu o serie de beneficii pentru a face mai uşoară  tranziţia peste această perioadă dificilă.

Pentru lucrul de acasă, pentru teme online și pentru a rămâne conectat cu cei dragi, Orange vine în ajutorul clienţilor săi cu un bonus de internet de 50GB. Acesta este valabil 30 de zile. Bonusul poate fi activat până la data de 30 aprilie 2020 din contul MyOrange.

De asemenea, apelurile de voce realizate din Spaţiul Economic European către România vor fi gratuite până pe 31 martie.

Aplicaţia Orange TV Go oferă conţinut pentru întreaga familie. Clienţii pot avea acces inclus până la 118 canale TV, emisiuni şi sute de filme şi seriale.

Cum sprijină Orange clienții: Folosește Orange Money în această perioadă

Pe lângă numeroasele facilităţi de accesare a resurselor online, transferurile în valută efectuate prin aplicația Orange Money au marjă 0. Acestea desfășurându-se la cursul de schimb interbancar.

Orange încurajează părinții și profesorii să nu întrerupă educaţia copiilor. Ci să  mute cursurile în mediul online. Pe lângă resursele educaționale gratuite care se regăsesc pe platforma Digitaliada a Fundaţiei Orange, Orange organizează și o sesiune specială a programului SuperCoders.

În perioada 26 martie – 17 aprilie Orange susţine o serie de webinarii gratuite de programare pentru copiii cu vârste între 10 și 14 ani.

Alături de trainerii din echipa Simplon România, cei mici îşi vor dezvolta creativitatea şi abilitatea de a scrie cod şi de a rezolva noi provocări cu ajutorul tehnologiei. Locurile la webinar sunt limitate, se ocupă în ordinea înscrierilor, iar mai multe detalii puteți afla aici. 

Conectivitate neîntreruptă pentru clienţii business

Orange oferă un bonus de internet de 50GB tuturor clienţilor B2B. Companiile mici și mijlocii pot să activeze bonusul din contul MyOrange. De asemenea, clienţii noi beneficiază de două luni gratuite pentru pachetul de soluţii format din Business One Voice şi Office 365, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Orange a comunicat autorităților disponibilitatea de a oferi soluții video și pentru audio-conferință și suplimentări de date mobile pentru angajații care lucrează remote. Pentru MAI a creat o celulă de criză pentru a prelua și implementa în regim de urgenţă toate solicitările.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version