Home Divertisment Evoluţie Noobz lansează campania ”10.000 pentru viitor”

Noobz lansează campania ”10.000 pentru viitor”

0

Noobz lansează campania ”10.000 pentru viitor”. Împreună ajutăm cât mai mulți tineri din România, cu vârste cuprinse între 7 – 22 ani, să aibă acces la echipamente de tehnologie pe care nu își permit să le cumpere. Aceștia vor avea posibilitatea să primească un birou complet echipat de la care să învețe pentru a deveni ce își doresc.

UPDATE MAI 2020! Am donat primul birou complet echipat Mărucăi și fraților ei, David și Elena.

Despre ce este vorba exact?

Voi și cei dragi vouă vă abonați la canalul de YouTube Noobz. În timp ce, la fiecare 10.000 de abonați noi, Noobz împreună cu partenerii săi donează un birou complet echipat unui elev, liceean sau student care are nevoie.

În scurt timp, canalul de YouTube Noobz sărbătorește primii 10.000 de abonați. Așa se face că prima faptă bună nu este departe de a fi realizată.

Noobz lansează campania ”10.000 pentru viitor” – Cum ne-a venit această idee?

E momentul să ne așezăm cu toții în jurul unei cauze comune. Voi donați atenția voastră pentru conținutul de tehnologie pe care îl producem la Noobz, iar noi donăm echipamente de tehnologie tinerilor care au nevoie.

Unii dintre voi rezonați cu ceea ce facem la Noobz din 2011, când încă nu eram prezenți pe YouTube. Alții sunteți aici pentru că ne simpatizați sau ne sunteți prieteni. În vreme ce, mai sunt și cei care vin de curiozitate, poposesc o vreme și pleacă. Dar, cum ar fi ca toate interacțiunile pe care le avem să aibă și o finalitate? Cum ar fi să facem împreună fapte bune?

Perioada aceasta de izolare ne-a făcut să vedem că lumea se schimbă. Modul în care lucrăm, învățam sau consumăm conținut de acasă s-a schimbat radical în doar o lună de zile.

Însă, nu toată lumea are acces la tehnologie. Nu oricine își permite să-și cumpere un birou complet echipat pentru acasă. Iar cu siguranță, fiecare dintre voi cunoașteți cel puțin un caz de tânăr care are nevoie de noi.

Cum puteți participa la proiectul 10.000 pentru viitor?

Ei bine, cei care sunteți deja abonați la YouTube Noobz, participați deja la primul birou complet echipat pe care îl vom dona. Dar, puteți să îi invitați și pe colegii, prietenii, șefii voștri să se aboneze la canal. Cu cât o să ne strângem mai mulți, cu atât mai multe birouri complet echipate vor fi donate.

Cui donăm aceste birouri? Voi alegeți. În grupul de Facebook Oamenii Noobz avem o postare unică la care puteți lăsa în comentarii propuneri de cazuri cărora doriți să donăm. Toate cazurile propuse intră într-o extragere prin random.org care va fi realizată la fiecare 10.000 de abonați noi pe YouTube Noobz.

Cum trebuie să faceți cunoscute cazurile?

În comentarii trebuie să ne scrieți: Numele, vârsta, localitatea din care provine copilul căruia vreți să-i facem împreună un bine și câteva cuvinte planurile lui/ei de viitor.

Suntem conștienți că propunerile vor fi extrem de multe. Dar, vă asigurăm că fiecare dintre ele vor intra în extragerea prin random.org, iar șansele vor fi egale pentru toată lumea. Este greu să decizi cui să faci un bine, când știi că atât de multă lumea are nevoie de ajutor. Însă, cu cât ne strângem mai mulți, cu atât mai mulți elevi, liceeni și studenți vor beneficia de un birou complet echipat.

Noobz lansează campania ”10.000 pentru viitor” – Ce va conține biroul pe care îl donăm împreună?

Un birou și un scaun de birou;
Un monitor și un desktop sau un laptop;
Periferice: mouse, căști și tastatură, o boxă wireless.

Produsele pe care le vom dona vor fi, fie oferite de partenerii noștri, fie dintre cele pe care le-am testat de-a lungul timpului la Noobz. Campania Noobz ”10.000 pentru viitor” va cuprinde 5 birouri complet echipate pe care le donăm. Dacă se dovedește a fi un succes, iar noi spunem că o să fie, cu siguranță va fi extins.

Contribuie și tu la ”10.000 pentru viitor”!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version