Home Servicii Ai produse de reparat la Depanero? Ce trebuie să știi

Ai produse de reparat la Depanero? Ce trebuie să știi

0

Dacă ai produse de reparat la Depanero, iată ce ar trebui să știi! Depanero recomandă în această perioadă să utilizezi serviciul de pick-up & return exclusiv prin intermediul curierilor. Acesta este disponibil pentru toate produsele, cu excepția electrocasnicelor mari și a produselor care necesită reparații la domiciliu. Totul se desfășoară ca măsură de siguranță atât pentru protecția clienților, cât și a angajaților.

Clienții sunt sfătuiți să evite deplasările personale la service-ul Depanero. Mai mult decât atât, sunt îndrumați să utilizeze website-ul Depanero pentru a trimite prin curier orice produs defect. Preluarea și livrarea produselor se fac în condiții de maximă siguranță, fără contact. Acestea sunt măsurile suplimentare de protecție implementate la nivelul companiei.

Ai produse de reparat la Depanero? Iată care sunt pașii de reparație impuși în această perioadă

Toate produsele primite de la clienți intră în carantină pentru 24 de ore. Produsele cu risc și cele care suferă multe atingeri (telefoane, tablete, laptopuri etc.) sunt igienizate anterior intrării în reparație. Scopul acestei acțiuni este de a preveni răspândirea unui potențial virus.

Echipele de tehnicieni Depanero își desfășoară activitatea la parametri normali în această perioadă. Asta inclusiv în cazul intervențiilor care necesită deplasarea la domiciliul clientului. Desigur, se respectă toate normele de protecție și igienă adaptate situației actuale.

Tehnicienii din teren sunt dotați cu echipamente de protecție (măști, mănuși, protecții încălțăminte) și cu kit cu soluție dezinfectantă. După fiecare intervenție la client, se schimbă echipamentul și se dezinfectează.

Angajații Depanero care lucrează în service urmează reguli stricte de igienă. Totul pentru a proteja atât sănătatea lor și a familiilor lor, cât și pe cea a clienților.

Alte măsuri de siguranță implementate de Depanero:

  • – Acțiuni de dezinfecție, din 2 în 2 ore, cu prioritate în zona de recepție și în spațiile comune;
  • – Verificarea temperaturii angajaților în fiecare dimineață la începerea activității, fără contact;
  • – Echipamente de protecție pentru zonele de recepție, front și logistică – mănuși de protecție și măști, dezinfectanți pentru clienți și angajați;
  • – Pentru a evita aglomerația în zona de recepție, a fost limitat accesul clienților la 5 persoane simultan;
  • – Limitarea numărului de persoane aflate simultan în același spațiu la 20;
  • – Angajații care pot lucra de acasă lucrează deja în această formulă;
  • – Anularea întâlnirilor de serviciu și utilizarea mijloacelor de comunicare online.

Sfaturi pentru clienții care trimit produse în service în această perioadă:

Specialiștii Depanero au identificat câteva produse care intră într-o clasă ridicată de risc. Acestea necesită o pregătire adecvată înainte de a fi trimise în service.

  • – Periuțe de dinți electrice – ca măsură de siguranță, este recomandată îndepărtarea capetelor periuțelor de dinți electrice.
  • – Purificatoare de aer – ca măsură de precauție, clienții sunt sfătuiți să scoată filtrele de la purificatoarele de aer, să nu atingă suprafața filtrului și să nu îl miroase, deoarece acesta conține substanțele poluante colectate din aer. Nu în ultimul rând, să se spele pe mâini după fiecare acțiune de înlocuire a filtrelor.
  • – Saci de aspirator – ca măsură de protecție, este recomandată îndepărtarea sacilor din aspirator înainte de trimiterea produsului în service. Purtați o mască în timpul efectuării acestei operațiuni pentru a vă proteja împotriva prafului, acarienilor și bacteriilor care sunt colectate în sacul de aspirator. Aruncați cu grijă sacul la coș și închideți foarte bine punga de gunoi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version