More

  Apple a lansat noul iPhone SE

  Apple a lansat noul iPhone SE. Vorbeam într-un articol anterior despre un nou design de la Apple pentru următorul flagship. În așteptarea noului design ne delectăm cu noul iPhone SE.

  Apple a lansat noul iPhone SE

  Să aruncăm o privire asupra specificațiilor complete ale noului dispozitiv. iPhone SE 2020 este cel mai accesibil smartphone din gama Apple. Acesta beneficiază de câteva caracteristici și componente hardware impresionante, inclusiv Wi-Fi 6 și suport pentru carduri Express.

  Deși am văzut că routere Wi-Fi 6 sunt disponibile de ceva vreme, iPhone 11 și iPhone 11 Pro de la Apple au fost singurele dispozitive ale companiei care au inclus cipuri Wi-Fi 6. IPad Pro 2020, care tocmai a fost lansat, a devenit următorul dispozitiv care include suportul pentru Wi-Fi 6. Pe de altă parte, MacBook Pro de 16 inch și chiar noul MacBook Air nu au hardware compatibil acestui standard.

  Ce preț va avea iPhone 2020 SE

  iPhone 2020 SE are un preț de 399 de dolari. La acest preț nu ar fi fost de așteptat ca acesta să ofere suport pentru cel mai nou standard Wi-Fi. Însă, pagina cu specificații tehnice, de pe site-ul Apple, ne oferă vești bune. Apple iPhone 2020 SE are același standard „802.11ax Wi-Fi 6” cu hardware 2 × 2 MIMO”, la fel ca iPhone 11.

  Așa cum a fost descoperit din codul beta, iPhone SE oferă suport pentru „Carduri Express cu rezervă de energie”. Asta înseamnă că va permite autentificarea chiar și atunci când iPhone-ul rămâne fără energie. Acest lucru va fi util pentru Express Transit și pentru viitoarea funcție CarKey de la Apple.

  Cu toate acestea, o componentă hardware de rețea, pe care noul iPhone SE nu o are, este cipul Ultra Wideband de la Apple, din seria iPhone 11. Acest lucru ajută la îmbunătățirea funcției de partajare AirDrop și, în viitor, este de așteptat să funcționeze cu AirTag-urile pe care Apple urmează să le implementeze.

  La prețul de pornire de doar 399 de dolari, iPhone SE are același procesor A13 Bionic ca iPhone 11. Telefonul vine cu o cameră bună care poate filma videoclipuri 4K. iPhone SE 2020 are certificare IP67 de rezistență la praf și apă. De asemenea, vine cu capacități de stocare de până la 256 GB.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here